Berrit Kvorning

 

berrit kvorning 2009 - foto lisbeth holten 3.jpg

BERRIT KVORNING

INDLÆG, OPLÆG OG FOREDRAG

SYNLIGHED OG GENNEMSLAGSKRAFT

Om personlig fremtræden og klare signaler. Få værktøjer til både den verbale og den non-verbale kommunikation 

Det talte sprog udgør ifølge forskerne ca. 10% af vores meddelelse. Ville det så ikke være en idé at udforske de sidste 90% – og lære at bruge dem?

Foredraget er en perfekt blanding af teori og oplæg med en lang række praktiske, let genkendelige eksempler fra hverdagen – det være sig på kontoret, i institutionen eller privaten.

Berrit Kvorning er med sin baggrund som performer den helt rette til at demonstrere, hvad hun mener, så situationerne står lyslevende.Men deltagerne vil også opleve en interaktion, hvor de bliver involveret og får prøvet at udføre et par enkle øvelser.

Derudover har hun følgende foredrag:

’’Koder og signaler i hverdagen’’ – om tips til situationsbestemt adfærd

’’Check dit image’’ – om de mange små elementer, som tilsammen skaber et image

”Farvel kære Flinkeskole” – om assertiv kommunikation

Sælg dig selv og din ide” – om klar og proaktiv formidling

”Det ikke-talte sprog – kropssprog og hvad deraf følger” – om observant og konstruktiv kommunikation

“Fokus og Energi I arbejdslivet” – om energi og konstruktiv dialog i arbejdsdagen

”Stemmen som visitkort” – om stemmens mange muligheder i forhold til kundeservice

”Der er ikke noget, der er for sent” – om at skifte spor og retning i sit arbejdsliv

“Den kompetente blondine” – om Berrit Kvornings vej fra Babe til Boss – en personlig historie med lysbilleder

Foredragene kan også holdes på engelsk – og det kan udvides, så det afvikles som
et kursus over flere dage.

Varighed: 1½ time + evt. pause 
Teknik: En PC’er, en projekter til visning af PowerPoint (medbringer selv USB nøgle) + en Flip-over og 3 stk. store tuscher.

 

Kurser og workshops

Bliv set – hørt – forstået

Ofte har vi opgaver som formidlere, som vi eglt ikke er gearede eller uddannede til – måske mistænker vi emnet for at være for indviklet eller for tørt. Kurset her handler om at give den enkelte deltager redskaber til at ‘være på’ – og til at blive klar over egne styrker og muligheder. Feedback af den enkelte er et centralt element i dette kursus om avanceret, individuelt baseret formidlingsteknik for specialister og praktikere.

Underviserens værktøjskasse

Performance i formidling og undervisning – hvordan bruger vi os selv og glæden ved at formidle på den mest hensigtsmæssige og inspirerede måde. Praktisk anvendt teori, værktøjer, metoder og historien som naturligt element i undervisningen.

Ambassadør for hele stedet

Vi er til enhver tid ambassadører for vores virksomhed, institution eller firma. Vi vil gerne have stamkunder – som tager deres venner med – så hvordan skaber vi dem? Velkomst og god service er det bedste visitkort – i tæt parløb med respekt og  integritet. Det handler dette kursus om – igen med praktiske værktøjer og tips 

Image og gennemslag – sælg dig selv og din ide

Gennemslagskraft handler i bund og grund om at fremstå tydeligt, genkendeligt og attraktivt for andre, så de har lyst til at samarbejde med én. Vi sender og modtager uafladeligt en masse signaler, og det er vigtigt at sende de signaler, der svarer til det billede, vi ønsker at skabe. Kurset handler om at arbejde praktisk og enkelt med egne styrker og blive bevidst om sit udtryk og tydelig for modtageren.

Møder der rykker

Vi holder dem hele tiden – møderne! Skal de være korte, klare, informative og produktive – eller hyggelige, langstrakte, improviserede og med en afslappet holdning over for resultater?

Enkle mødetekniske værktøjer og regler hjælper til at opnå det første – uden at miste det bedste af det sidste.

Præsentationsteknik og det ’Ikke-talte sprog’

Klassisk præsentationsteknik for den klare og koncise gruppe, der frem for alt vil have teknikker og redskaber – med den ekstra dimension, som personlig fremtræden er.

Både i  dansk og global sammenhæng er det af essentiel betydning, at alle ansatte kan fremlægge en struktureret og koncis præsentation på en interessant og personlig måde.

Communication and Presentation Techniques in English

During the last 12 years I have been training groups from international companies in the art of being heard and understood by an audience. Fitting into a corporate frame with personality and integrity to enhance the situation.

 

INFO-BOX

Berrit Kvorning er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole – og har gennem tiden spillet i alle medier – teater, revy, film, radio og TV – og i alle genrer fra Strindberg til musicals og Rejseholdet.

Hun har endvidere produceret og instrueret egne forestillinger, koncerter og radioudsendelser.

I dag har Berrit Kvorning sit eget kommunikationsfirma, hvor hun bruger sin store erfaring fra scenens verden til at undervise i formidling og gennemslagskraft overfor både enkeltpersoner og i virksomheder og institutioner.

Altid er performance udgangspunktet, det enkelte menneskes individuelle behov og udtryk er grundlag og basis – og personlig synlighed og gennemslagskraft er mål og formål.

Det ’ikke-talte sprog’, personlig fremtræden, service og værtsskab, formidling og præsentationsteknik er centrale ydelser, ligesom personlig coaching er meget søgt – alle kurser og foredrag gennemføres såvel på dansk som på engelsk.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.