Mads Steffensen

Mads Steffensen – Journalist, radio og TV-vært, kendt fra  – først P3 og nu P4-radioprogrammet “Mads & Monopolet” samt “Kender du typen”, “Her er dit liv” og “Kongerigets Klogeste” på DR1-TV.

Mads Steffensen er en fremragende ordstyrer, konferencier og interviewer, der let elegant kommer ind under huden på gæsterne. Han bruger ofte dilemma-stilen og den er særdeles velfungerende i moderatorrollen. Det betyder at han går ret tæt på bl.a. paneldeltagere og emner, uden at det bliver ubehageligt.

Mads & Monopolet har gjort Mads Steffensen til en af Danmarks mest populære radioværter gennem tiderne. Uge efter uge kan programmet mønstre over 1 million lyttere og er ubetinget det mest hørte radioprogram nogensinde.

Han modtog i 2006 Radioprisen og i 2009 Ekstra Bladets pris Den Gyldne Mikrofon for Mads & Monopolet samt i 2011 modtog han Zulu Award for Mads & Monopolet.

Kontakt os for en snak om hvordan det passer til netop Jeres arrangement.

……………………………….

Biografi

Mads Steffensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i ’97.

Tidligere ansat på Berlingske Tidende, Metronome Productions og DR-P3.

Tidligere vært i Aftenshowet på DR1.

Vært i Mads & Monopolet, P3 siden september 2003 og P4 siden 2016.

Tidligere vært for P3-programmerne Strax og Go’ Morgen P3.

Nuværende vært i ”Her er dit liv”, Kongerigets Klogeste” og ”Kender du typen”.
Han vandt i marts 2006 den samlede radiobranches pris, Radioprisen, for værtsrollen i Mads & Monopolet. Forfatter til børne-action-bogen ‘Drengene Fra Bataljon 6-46’, udkom oktober 2006.
Født 1970, gift og far til tre sønner.

Hold: Liverpool

 

…………………………………

 

Kanonkongen har bl.a. givet følgende “karakteristik”:

Mads er fra Aalborg og påstår at han kender Jeppe Curdt.
Mads er engang faret vild i Jomfru Ane Gade.
Mads er et godt stykke over 30 år og mener selv han ligner George Clooney.

Mads er skaldet og jeg har læst at årsagen til hårtabet er, at hårsækkene har en medfødt følsomhed over for testosteronet. Med tiden får hormonet hårsækkene til at skrumpe ind, håret holder så op med at vokse, og falder til sidst ud – det kaldes androgen alopeci. Men Mads siger at han selv har valgt at fjerne det fordi pigerne er vilde med skaldede mænd.

Mads har lavet mange ting på fabrikken. F.eks. har Mads engang lavet Go’ Morgen P3 med en saxofon – ligesom jeg laver nu (uden saxofon), men det skal jo ikke handle om mig så i stedet vil jeg fortælle om konceptet bag Mads og Monopolet. Det er et program, jeg har udviklet og givet til Mads. Der inviteres tre kendte danskere med skarpe holdninger ind i studiet hver lørdag formiddag, og på den måde slipper Mads for at lave særlig meget.

Mads har lytterne til at stille spørgsmål og de tre kendte til at svare. Mads sætter musik på og henter kaffe. Men man skal ikke grine af Mads for det er ingen hemmelighed at konceptet er godt. Personligt er jeg vild med det. Mads er kontrolfreak og meget grundig i alt hvad der hedder research og timing. Han ringer tit til mig når han er i tvivl om hvilken vinkel han skal lave på diverse ting. Og jeg er ikke for fin til at hjælpe. Jeg har sagt til Mads at et enkelt tak i ny og næ er nok til at bevare vores tætte sammenarbejde.

I fritiden arbejder Mads også. Han elsker Danmarks Radio så højt, at han arbejder hele tiden.

Hilsen Kanonkongen

Her kan ses klip fra ét af Mads & Monopolets udsendelser, fra YouTube:

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 18. september 2017 / Konferencie og ordstyrer, Nyheder, Nyhedsindslag