Anja Vintov

anja-vintov

Forfatter, udviklingskonsulent og foredragsholder

FLYT DIG LIDT –

Små skridt til store forandringer!

 

Føles livet ind i mellem op ad bakke?

 

Foredraget er et opråb til dig, der lader dig nøje, fordi du ikke tør eller orker andet.

 

Flyt dig lidt er en opfordring til at komme op af sofaen og skabe det liv, du drømmer om uden at gennemgå kæmpe livsomlægninger. Det handler om at blive mere modig i sin hverdag. Modigere til at vælge, sige og gøre det, der føles rigtigt i livet, relationerne og på jobbet.

 

Anja Vintov guider med lethed, humor og livsvisdom sine tilhørere igennem den forandring, der skal til. Det behøver slet ikke at være så besværligt. De små skridt, de små valg, som vi træffer hver dag, afgør hvor vi ender på længere sigt.

 

Foredraget handler om hvorfor vi ofte bliver stående på stedet, selvom vi hellere vil gøre noget andet, og hvorfor vi ikke skal vente på at andre mennesker ændrer sig, så livet bliver nemmere for os.

 

Anja Vintov tager udgangspunkt i sit eget liv og fortæller hudløst ærlige historier om vejen fra et kaotisk kærlighedsliv og en slidsom karriere til et liv baseret på hverdagsmod og flyt dig lidt tankegangen, som har bragt hende langt.

 

Vi skal turde mere – i de nære, i de perifere relationer og i vores arbejdsliv.

Vi kan alligevel ikke regne livet ud på forhånd.

 

Varighed: 1 ½ time

 

INFO-BOX

Anja Vintov (Ørum til mellemnavn – beslægtet med den nu afdøde forfatter, Poul Ørum) født den 26. oktober 1972.

 

Anja er den fødte praktiker og fra hun var ganske lille, har hun prøvet ting af i praksis. Ikke meget er forblevet i teorien og derfor er hun en valid foredragsholder, når det handler om dynamikken og psykologien bag forandringsprocesser. Anja har som underviser og personlig rådgiver guidet et hav af privatpersoner og ledere gennem livsforandringer både på jobbet og privat.

 

Hun har 10 års erhvervserfaring fra IT branchen indenfor salg og ledelse og har drevet egne virksomheder de sidste 10 år.

Anja har desuden en lang række uddannelser indenfor ernæring, træning og dans og er stadig aktiv som danseunderviser. Hun er medstifter af KATAPULTPRINCIPPET, som lægger vægt på at forandrings-processer går gennem både krop, stemme og tanke.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

 

Admin / 16. januar 2015 / Foredragsholder