Asger Fredslund

 

SAMARBEJDE OG TILLID

Stifter og partner i Siriuspartner

Asger Fredslund har gjort tjeneste ved Slædepatruljen Sirius – og han ved, at teamwork, i sin yderste konsekvens, kan betyde forskellen mellem overlevelse og død.

Et teams potentiale – de resultater de sammen kan opnå – er baseret på de enkelte personers indstilling, adfærd og samarbejdsevner.

Lærer vi at acceptere, at andres opfat-telse af situationen kan og må være anderledes end vor egen, er grundlaget skabt for et stærkt teamwork – forskellighed er faktisk en styrke, ikke en begrænsning. 

Et væsentligt element for et velfunge-rende team er, at alle kan sige ”Jeg har ikke nået mit mål, før de øvrige i gruppen har nået deres mål”. Dette opnås ved at gruppen identificerer og anerkender den enkeltes stærke og svage sider samt finder et fælles succeskriterium.

Foredraget bygger på ”storytelling” – er spændende, underholdende og lærerigt . Det bliver ledsaget af billeder samt mentale modeller, som blandt andet bruges af forsvarets specialenheder.

Varighed: 1½ – 2 timer inkl. pause eller efter nærmere aftale.

Teknik: Bord  + forlængerledning + Lærred

(PC-projector + kabel til PC (hvis ikke der findes en på stedet, så giv venligst besked) + Cd-afspiller + højttalere (hvis ikke der findes en på stedet, så giv  venligst besked) God idé: mørklægning af lokalet + trådløs mikrofon)

 

Asger Fredslund – Info-box:

Asger Fredslund er administrerende direktør i Siriuspartner. 

Foruden daglig ledelse er hans arbejdsopgaver i dag foredrag, kursusledelse, udvikling af koncepter til virksomheder, coaching og intern supervision.

Asger er uddannet produktionsingeniør ved DTU med speciale i organisationsteori og organisationsudvikling og har som sådan arbejdet i Novo Nordisk og Coloplast. 

Han er endvidere tidligere Siriusmand – (tjenestegørende i Forsvarets specialenhed) – og er desuden certificeret coach hos Linkage i London og har også en uddannelse fra MasterCoaching i Danmark.

Læs også om Asger Fredslunds foredrag: “Vidensdeling”,  “Kan du se mulighederne i forandring?” og “Hvad skaber en god leder?”

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

Admin / 16. januar 2015 / Foredragsholder