Bag om Badehotellet

Bag om badehotellet -  Edward Weyse. - Jens Jacob Tychsen - foredrag - musik - e-ntertainment.dk

Bag om Badehotellet

Badehotellet er en af Danmarks absolut største serie-succeser og har til tider haft rekordhøje seertal på hele 1.6. millioner seer. Glæd jer til et hyggelig arrangement i selskab med skuespiller Jens Jacob Tychsen og hør historien Bag om badehotellet – om tilblivelsen af TV2’s monstersucces ” Badehotellet ” Hør om arbejdet med rollen som Edward Weyse , om sange fra dengang, og se film, fotos og fraklip. Sidst men ikke mindst er der mulighed for at afslutte med den store Badehotellet Quizzen.

Skuespilleren bag den ekstremt populære tv-figur og dame jæger Edward Weyse. Jens Jacob Tychsen leverer et formidabelt foredrag. Han tager publikum med om bag kameraet på tv-succesen ”Badehotellet”.

Publikum kan forberede sig på en hyggelig aften i selskab med skuespiller Jens Jacob Tychsen. De kommer til at hører historien om tilblivelsen af TV2’s monster succes “Badehotellet”. Jens vil komme ind på alt fra arbejdet med rollen som Edward Weyse.  Sange fra dengang – Film, fotos og fraklip, som tager publikum med en tur om bag kameraet. Publikum kan forberede sig på et pragtfuldt arrangement, i selskab med Edward Weyse him self..

Jens Jacob Tychsen leverer et foredrag som er fyldt med humor, fotos og fraklip, og meget mere, så her er der garanti for en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Jens Jacob Tychsen er uddannet skuespiller hos skuespillerskolen ved Århus Teater i 1998. Siden da, har han været med i en lang række forestillinger på de københavnske teatre. Udover dette har han været med i en række tv-serier. Heraf Borgen, Forbrydelsen 2, Rejseholdet, Sommer, Badehotellet – samt i DR’s store julekalender i 2018 “Thannanaya”.

Som en lille ekstra ting er Jens Jacob Tychsen en af Danmarks mest benyttede stemmer inden for tegnefilm, reklamer, dokumentar og indlæsning. Heriblandt – Svampebob Firkant, Snurre Snup, Mumifar, Joe Dalton, Ken i Barbie, Prinsen i Askepot, Disney’s Hercules og voiceover i dokumentar føljetonen “Auktionshuset.” m.m.

Kontakt os for yderligere oplysninger og eventuel booking.