Camilla Thorning

Camilla Thorning
Camilla Thorning er en af DR2s faste værter, der lige nu hjælper seerne godt ud af sengen om morgen med DR2 Morgen, ligesom hun også er vært på Deadline på DR2 og på en lang række politiske magasiner på DR2.
Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1998, og har tidligere læst Statskundskab på Aarhus Universitet.
Camilla Thorning har i 12 år været en del af DRs politiske redaktion på Christiansborg. Hendes kendskab og erfaring med dansk politik og EU politik er derfor meget solid.
Siden 2011 har Camilla Thorning været vært på DR2.

Ordstyreropgaver:

Camilla Thorning har været ordstyrer og moderator på en lang række arrangementer fra debat om kongehuset og grundloven arrangeret af Den danske Grundlovsbevægelse, Produktivitetskommissionens debat om produktiviteten i den offentlige sektor, debat om metoder i det socialfaglige arbejde arrangeret af Socialministeriet, DI konference om sprogkundskaber som ressource, Iværksætter debat på Christiansborg arrangeret af Startup Borgen, Konference om en ny barselspolitik for mænd arrangeret af DJØF og mange andre.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 2. februar 2015 / Konferencie og ordstyrer