Erling Jepsen

“Hjemmefra” er seneste skud på stammen og andet bind fra Erling Jepsen og hans sjove erindringsværk, derudover er der bl.a. tidligere udkommet:

“Kunsten at græde i kor”

“Frygtelig Lykkelig”

“Biroller”

“Den sønderjyske farm”

“Udkant, kærlighed og kattepasning”

”Hjertets dannelse”

Gramhavet”

“Erna i krig”

 

Erling Jepsen har gennem årene modtaget en lang række af priser og legater – bl.a. Danske Dramatikeres Hæderspris, Holberg-Medaljen og Dansk Forfatterforenings Jubilæumspris.

Hans historier er i høj grad båret af selvoplevet stof. På en gang morsomme og underholdende, men samtidigt fyldt med drama og bid. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Erling Jepsen lufter skeletterne i sine hovedpersoners skabe og blotlægger fortielser og løgne.

Man er ikke i tvivl om, at her er en forfatter og dramatiker med “noget på hjerte”.

Flere af romanerne er blevet filmatiseret bl.a.”Kunsten at græde i kor” og “Frygtelig Lykkelig”, og har fået rigtig flotte anmeldelser.

Med over 50 foredrag om året, er Erling en erfaren og værdsat foredragsholder. Han er en virkelig dygtig og morsom formidler.

Erling Jepsen fortæller i sine foredrag om sit forfatterskab og om bevæggrundene og historierne bag de personer og fortællinger, der kendetegner hans litterære virke. Hans foredrag byder på en række historier og kan fokusere på udvalgte romaner, eller former sig som et mere generelt overblik over karriere og titler.

ERLING JEPSEN – INFO-BOX:

Erling Jepsen er født i Gram i 1956.

Hans debut, et stykke dramatik, “Kiks med kniv og gaffel”, udkom i 1977.

Siden har Erling Jepsen skrevet en lang række radiospil, TV-manus og skuespil.

Den første roman udkom i 1999, “Ingen grund til overdramatisering”, fulgt af “Kunsten at græde i kor” fra 2002 (som havde filmpremiere i 2007).

Siden fulgte “Frygtelig lykkelig” i 2004 og “Med venlig deltagelse” i 2006.

“Frygtelig lykkelig” er også blevet filmatiseret og havde biografpremiere i 2008.

Det seneste skud på stammen er “Hjemmefra“. Andet bind i Erlings Jepsens erindringsværk, udkommet i 2019.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.