Jacob Riising

TV-vært, Foredragsholder og Forfatter – Jacob Riising

Jacob har inden for de seneste år været en af landets mest brugte Tv værter. I alt fra Dansk Melodi grand prix, Quiz programmer i bedste sendetid på DR1 samt rejseprogrammer med sin mor har han underholdt danskerne. Og senest sammen med Mads Steffensen i det nye DR1-program ”Nærradiofonien”, hvor de rejser rundt i landet og laver radio (som vises på TV) fra en campingvogn.

Jacob Riising er også forfatter og står bag udgivelser som ”117 ting du skal nå inden du bliver gammel og grå”, ”Den halvstore Gepetto bog”, ”De 100 sejeste mennesker i verden” og senest den prisbelønnede bogserie om superhelten Karmaboy.

Jacob Riising er for tiden en af DR´s mest brugte prime time værter.

I sit foredrag ”Fra ide til færdigt koncept” giver han et unikt blik ind i hvordan han arbejder når DR udvikler nye ideer. Der er ingen hemmeligheder når Riising på underholdende vis løfter sløret for hvordan han og kolleger i Tv branchen arbejder med udvikling af kreativitet. Alle kan få en god ide! Jacob fortæller her hvordan du kan få mange. Ved hjælp af helt simple teknikker viser han hvordan det nemt kan lade sig gøre at tvinge sin hjerne til at tænke mere kreativt.

Dette oplæg egner sig perfekt til møder/seminarer i firmaer som ønsker at udvikle sig kreativt eller bare at få et kig ind i en ellers lukket verden bag kameraet.

Jacob er den perfekte vært og konferencier. Kan hyres til de fleste arrangementer, såvel til firma som familie events. Kan også hyres til kreativ sparring.

 

E-ntertainment.dk / 6. august 2017 / Foredragsholder, Konferencie og ordstyrer, Nyheder, Nyhedsindslag
Tags: