Kristian Bech Jakobsen

Kristian Bech Jakobsen

Uddannet politiassistent og er nu vært på krimimagasinet Station 2, på TV2. Kristian har tidligere været vært på Kanal 5 programmet ”Eftersøgt – med Kristian Bech”, der blev sendt i 2015 og 2016. I programmet rejste han verden rundt og ledte efter personer eftersøgt via Interpol. I perioden 2003-2015 var Kristian ansat i Dansk Politi, hvor han har kørt patrulje, været efterforsker, samt Observatør i en af politiets overvågningsenheder.

Kristian Bech er aktuel med bogen ”Kristian Bech – på Patrulje”

Kristian Bech er en fremragende vært, konferencier, moderator og foredragsholder.

 

Kristian Bech foredrag:

Kristian Bech – på Patrulje
Han fortæller om sin omvej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Kristian fortæller ydermere om, hvordan han tog sig job op til overvejelse og i en alder af 38, tog beslutningen om at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot 1 år gik Bech fra at være Politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV2s ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2. Det handler om at turde tage sit liv op til overvejelse og gøre, hvad du brænder for, koste hvad det vil.

Kristian Bech leverede et meget personligt, levende og flydende foredrag, hvor intet blev læst op af et manuskript. Vi havde desværre kun 1 1/2 time, men Kristian kunne have fortsat længe for et meget opmærksomt publikum.
Ok-klubben i Ølstykke.

E-ntertainment.dk / 11. februar 2017 / Foredragsholder, Konferencie og ordstyrer, Nyheder, Nyhedsindslag