Martin Veltz

 

MARTIN VELTZ

Martin Veltz, stand-up komiker, tv- og radiovært. Har, på The Voice, lavet morgenshowet “Morgenfabrikken” med Uffe Holm og Christiane Schaumburg-Müller samt fredagsshowet “Hjem med Bernhard & Veltz” med Michael Bernhard. Martin har sammen med Uffe Holm, været vært på Kanal 5 succesen “WipeOut”.

Martin Veltz er et menneske med mange forskellige ansigter. Som energisk publikumsopvarmer og den ene del af makkerparret Veltz og Holm, der sammen kommenterede Kanal 5´s hæsblæsende program Wipeout, er Martin Veltz vant til at være på. Martin Veltz har med sin store erfaring inden for både comedy, TV og radio flere gange leveret præstationer i absolut topklasse, hvor specielt Martin Veltz Comedy Quadrologi satte nye standarder for kvaliteten af komik i Danmark.

 

Siden januar 2011 har Martin Veltz været vært på NOVA FMs populære morgenshow “NOVA Morgen” med Dennis Ravn.

 

I 2009 var Martin med på hele to landsdækkende teaterturnéer. Først som opening-act i “The Uffe Holm Show 3”. Og derefter vært i “Bytte, Bytte Købmand” med Thomas Hartmann og Anders Matthesen. Dermed nåede Martin at optræde for mere end 120.000 publikummer i 2009.

 

Som tekstforfatter har Martin arbejdet på “Tak For I Aften – On Tour” med Rune Klan og Mick Øgendahl samt “Grillet – En Hyldest Fra Helvede” med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang.

 

Martin debuterede på det legendariske DIN’s i 1995 og har optrådt lige siden. Martin har optrådt tre gange på tv-showet “Stand-up.dk”, tre gange til det store årlige velgørenhedsshow “Talegaver Til Børn”, tre gange vært på turné- samt tv-udgaven af “DM I Stand-up”. Seks gange deltaget i FBI’s landsdækkende klubturnéer samt utallige optrædender på Comedy ZOO.

 

Martin en meget erfaren komiker med sublim publikumsforståelse og stilsikker timing. Stilen er fysisk og billedskabende med masser af energiske jokes.

FOREDRAG:

Oplev et “killer” foredrag om SOCIAL INTELLIGENS med Martin Veltz. Mere end 15 års erfaring med kommunikation giver pote, når den vare man sælger er sig selv …

Bliv bevidst om din social intelligens og mærk forskellen i dagligdagen hver dag.

Admin / 24. januar 2017 / Foredragsholder, Stand-Up
Tags: , , ,