Mick Øgendahl

 

mick gendahl web

 

Mick Øgendahl

– er en af landets mest populære komikere og det er ikke uden grund. Blandingen af et enestående kropssprog og et unikt komisk talent gør ham til en sværvægter på den danske underholdningsscene.

Stand-up karrieren havde sin begyndelse helt tilbage i 1997 og han har indtil videre kulmineret med tourneerne PROPAGANDA og SPAS – og i 2016 og 2017 kører turneen “Mick Øgendahl’s FEST, Comedy Tour.

Fire år er der gået siden han sidst var rundt på de danske scener. Tiden har han brugt på at skrive på sit nye show og på at spille hovedrollen i den populære tv-serie, “Tomgang”. En tur på psykiatrisk afdeling blev det dog også til, og Mick Øgendahl konstaterer nu med et lille ironisk smil: “Ikke alt var lige sjovt. Men dét bliver det nu!”.

Det er et morsomt gensyn, da det jordbundne multitalent fra Falster er tilbage med 2 del af “Mick Øgendahl’s FEST”, som er det sjette i rækken af hans sprudlende one-man shows.

Men det er ikke kun på comedy-fronten, at Mick Øgendahl har succes. På tv har Mick været en af ophavsmændene til succeserne ”Tak For I Aften” og ”Tak For I Aften On Tour” og i biografsalene har publikum kunnet opleve Mick i ”Blå Mænd”, ”Alle for En” og ”Alle For To”. Film som Mick i øvrigt også selv har skrevet.

Mick Øgendahl er født til at underholde! Allermest elsker han at stå på en scene med en mikrofon og hans humor rammer bredt. Med andre ord, så er han garant for et fantastisk indslag – også til dit arrangement.

Se mere om hans nyeste show og tourplan her.

 

 

Admin / 1. marts 2017 / Entertainer, Nyheder, Nyhedsindslag, Stand-Up