Mikkel Fønsskov

Mikkel Fønsskov - tv-vært - foredrag - ordstyrer - konferencier - e-ntertainment.dk

Mikkel Fønsskov, tidligere vejrvært, nu vært på ”Aftenshowet” på DR.

‘Velkommen til Aftenshowet’. Den replik har Mikkel Fønsskov efterhånden sagt mange gange som vært på Aftenshowet på DR 1. Men han kan også fortælle om vind og vejr, ved noget om Italien og så har han fynske rødder.

Mikkel Fønsskov er en fremragende konferencier, ordstyrer og moderator. Han har en meget naturlig fremtoning –  og det giver ham en stor troværdighed over for sit publikum.

Mikkel Fønsskov, der er et kendt ansigt på TV-skærmen er født den 20. februar 1984 og vokset op i Svendborg med sine forældre og to yngre søstre. Han er uddannet journalist med MA i europæiske studier fra Rom. Du kender ham som vejrvært på ”Go´morgen Danmark” på TV 2 og senest vejrmagasinet ”Jagten på det vilde vejr på DR 1 – hvor han har har rejst verden rundt for at vise, hvordan vejret i disse år er ekstremt, og hvilke konsekvenser det har for de mennesker, der lever, hvor elementerne raser.

Karrieren startede med en masse live-tv i stormvejr – bogstaveligt talt – på TV2 Nord. Det førte ham videre til TV2 Vejret, først for at lave vejrreportager fra hele landet og senere som vejr-vært på Go´ Morgen Danmark. I 2012 startede han på DR.

Blå bog

  • 32 år
  • Uddannet journalist fra Syddansk Universitet og master i europæiske studier i Rom.
  • Blev kendt som vejr-vært på TV2 – nu er han vært på Aftenshowet på DR.
  • Har været på ungdomslandsholdet i volleyball.

Yderligere oplysninger og booking her

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

E-ntertainment.dk / 18. januar 2019 / Foredragsholder, Konferencie og ordstyrer, Nyheder, Nyhedsindslag