Nina Z Munch-Perrin

Nina Z Munch-Perrin er en dygtig konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator. Nina er tidligere erhvervs- og økonomi korrespondent på DR og tidligere studievært på TV 2s finansdækning samt finansvært på TV 2 News. Senest var hun kommunikationsdirektør i Finans Danmark – inden hun nu igen er tilbage på skærmen som vært i nyhederne på DR.

Nina Z Munch-Perrin

Nina har god og bred erfaring med at være såvel ordstyrer som konferencier, blandt andet ved erhvervslivets store events.

Nina er oprindelig uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har derudover også en HD fra Institut for Finansiering på CBS.

Tidligere ansættelser tæller Jyllands-Posten, Dagbladet Børsen og DR.

Nina Z Munch-Perrin er fremtrædende, kyndig og ekstrem troværdig i sin kommunikation.  Hun begår sig godt i små såvel som store forsamlinger. Hun er ekspert i at få komplicerede sammenhænge til at virke forståelige og skabe en råd tråd i de debatter, hun bliver sat til at styre.

Blandt de virksomheder der derfor tidligere har hyret Nina Z Munch-Perrin som konferencier / ordstyrer er b.la. Dansk Industri, Ernst & Young samt Børsen Konferencer.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger.