Ole Bornedal

ole bornedal - E-ntertainment.dk

Ole Bornedal er er en af de mest succesfulde filminstruktører – og han slog for alvor sit navn fast med succesen ”Nattevagten” (1994) og mens han ventede på, at den amerikanske udgave af filmen skulle blive færdig, kastede han sig ud i rollen som producer på filmen ”Mimic” (1997).

Han har en lang og bemærkelsesværdig karriere indenfor tv og radio bag sig. Han kom til radioen i 1981, hvor han bl.a. skabte satiriske montager og radioprogrammer. Senere har Ole Bornedal været både manuskriptforfatter og instruktør på de kendte tv-shows “Under Uret” og “Fluen”, samt på tv-filmene “Et sted på jorden” og “Charlot og Charlotte”. En af de seneste successer er den stort anlagte “I am Dina” (2002).

Ole Bornedal er desuden benyttet som sparringspartner og rådgiver hos både ministre og Danmarks Turistråd, når det kommer til turismen i Danmark.

1864 – Danmarks største filmprojekt. Fra ide til gennemførelse.

  • Tom Buk-Swientys bøger omkring Slaget på Dybbøl – har indenfor de sidste år, skabt enorm interesse for den del af Danmarkshistorien, som på mange måder danner fundament for den folkesjæl danskerne besidder idag.
  • Ole Bornedal er med disse bøger som research-grundlag – i færd med at skabe Danmarkshistoriens hidtil største filmprojekt. En kærligheds-historie, som danner rammen omkring de groteske politiske forhold som kastede Danmark ud i en vanvittig krig.
  • I foredraget vil Bornedal på underholdende vis, fortælle om filmkunsten – om rejsen fra ide til manuskript – fra manuskript til film. Hans årelange erfaring indenfor Film og TV – vil tage os på en rejse fra Nattevagten, til Vikaren, til Dina over USA og Hollywood, arbejdet med Stjernerne – og hjem igen – tilbage til 1864.
  • En fortælling om ikke bare Bornedals egen lidenskab og passion for filmkunsten – men også om hans karakterer i filmene, der ofte spejler det samme – i begejstring over livet på trods af alle krige og dæmoner.
  •  
  •  

Kreativ ledelse før deadline!!

  • Ole Bornedal taler om motivation og evnen til at italesætte projektet. Hvordan man samler sin gruppe, sine medarbejdere i retning mod eet fælles mål – og skaber focus, motivation og glæde.
  • Enhver proces skal have et formål – og et formål der giver mening. Den tid er forbi hvor værdi måles i penge.
  • Ole Bornedal “skræddersyr” gerne hvert enkelt foredrag til den enkelte gruppe/virksomhed. I Bornedals afslappede stil bliver der mere tale om stand up end løftede pegefingre.

Admin / 10. november 2014 / Foredragsholder