Peter Hansen

 

 

Peter Hansen har mere end 700 jobs som komiker og tv-vært på samvittigheden. Ser man Peters show vil man uden tvivl få et tilbageblik på de herlige 70ere. Som søn af forældre fra hippiegenerationen stod den ofte på fodformede træskostøvler, hjemmestrikkede peru-huer og sweatre af det pureste hundehår. Om der blev danset i barndomshjemmet vides ikke med sikkerhed. Men mon ikke en lille boogie-woogie sneg sig ind med jævne mellemrum.

Med en fortid i rejsebranchen og en lang tv-karriere bag sig er Peter Hansen suveræn til kunde, motivations- og salgsarrangementer og til større firmafester. Desuden er han et forrygende bud på den fabelagtige konferencier, der gnidningsløst binder store events sammen.

Peter bærer en del af skylden for, at danskerne i 2005 fandt danseskoene frem igen, idet han brillerede som den altid smilende og hoftevrikkende vært i TV 2s store publikumssucces ”Vild med dans”. Han har gennem ti år været vært på utallige programmer bl.a. studievært på TV 2s seermagnet ”6. sans”, “Mit sande jeg” og “Knald eller fald”. Han har desuden været med til at udvikle formater som “Pardise Hotel” og Børn for begyndere”.

Bonus: Peter Hansen er en selvbestaltet ekspert og foredragsholder i mand/kvinde forhold, en relation han beskriver på en måde, som mænd elsker, og som hos kvinder udløser serielle og forløsende aha-oplevelser.

PS: Peter blev i 2006 kreativ direktør i Nordisk Film.

 Sådan anmeldte nogle firmaer Peter Hansens Stand-Up Show :

“Kanon! Super! Enormt godt! Tak for et kanonunderholdende stand-up-show ! Det blev julefrokostens absolutte højdepunkt og topscorer hvor lattermusklerne måtte stå sin prøve! Din professionelle udstråling og sans for at ‘fange’ alle var en stor oplevelse der kun kan anbefales !!”

Statens og Kommunernes Indkøbs Service – Benita Berg Jensen

“Oscar – niveau! Seks stjerner får du for dit professionelle, veloplagte og meget underholdende show, som var med til at få vores Lotus pris- uddeling til at nå det ‘Oscar- niveau’ vi havde lagt op til. Din engagerede og seriøse måde at gå til en bunden opgave på gør, at man får lige det, der kører succesen i hus. Tak for et rigtigt godt show og et inspirerende samarbejde.”

Lotus Development Danmark A/S – Birgit Grønbech

“Fra han åbnede munden, til han lukkede den igen, græd vi af Grin?.. Det er svært for mig at sætte ord på, for jeg syntes bare, det han var så god til at fortælle og udtrykke sig. Vi her på kontoret, der alle var med, har kun lovord om ham, og vi dækker dog spekteret i alder godt. Hans emner, når nu vi var næsten ene af piger, var meget aktuelle. Han satte fingeren på pulsen, og kommenterede vores hverdag på en måde, som vi kun kunne grine ad. Fra han åbnede munden, til han lukkede den igen, var vi enige om, at tårerne (altså glæden og grinets) løb ned af kinderne. Hans indslag omkring det at få børn, at blive voksen, at være mand – det var alt sammen meget aktuelt for alle deltagerne.”

Lotte Larsen Poulsen – CODAN

“Forrygende show! Showet fik som ønsket sat gang i festdeltagerne og løftet stemningen. Vi mener, at showet blev afleveret med god situationsfornemmelse for, hvem modtagerkredsen var – samt med humor der indimellem var rettet direkte mod modtagerkredsens f.eks. jobmæssige baggrund. Vi har været yderst tilfredse og har ikke hørt andet end positiv tilkendegivelser fra festdeltagerne. Vi kan helt sikkert anbefale showet til andre. Godt gået!”

BG Bank Erhverv, Kai Thygesen

Admin / 24. januar 2016 / Stand-Up