Peter Møller

Peter Møller - fodboldspiller - tv-vært  - DBU-chef - E-ntertainment.dk

Formidler med og uden bold – Peter Møller

Han har en fortid som fremtrædende profil og målskytte i Superligaen. Her holder han i parentes bemærket stadig rekorden som den mest scorende spiller. Samt på landsholdet, men er i dag i stedet gået i offensiven på DR-Sporten som populær tv-vært for ´alle os der elsker fodbold´.

Også uden for sports- og tv-studierne er Peter Møller klar til at tale meget og længe om – jo, fodbold og fodboldverdenen på kryds og tværs. Og skråt eller om de hjørner af den, der især og netop optager dit publikum ved din virksomheds næste event eller foredrag.

De mange år i topfodbold og siden foran medieverdenens forskellige kameralinser. Det har udviklet og skærpet Peter Møller til en dygtig professionel formidler. Han mestrer at holde sit publikum fangen på sin altid meget underholdende, engagerede og engagerende facon.

Konferencier i offensiven

Som sports- og nyhedsformidler på DR-skærmen, men også som konferencier ved tv-events, sportsgallashow m.v. er Peter Møller i toptræning til at give også din firmaevent et succesrigt forløb.

Som konferencier, toast- og showmaster, ord- og debatstyrer og meget mere. Han er klar til at gå i offensiven. Og sikre dit arrangement et professionelt med flow, personligt touch og strøet med masser af humoristiske pointer og skæve smil.

Fodbold på mange måder

Han er parat til at skræddersy et interessant fodboldforedrag båret af sine personlige oplevelser gennem mange år samt af aktuelle interessante vinkler – hvilke, bestemmer du og dit publikum selv.

Med udgangspunkt i sin lange karriere som Superliga-topscorer og stjerne samt de mange år på de udenlandske boldgader. Her tilbyder han at stå på mål for et spændende og underholdende foredrag. Gerne med fokus på brændpunkter i dagens begivenhedsrige fodboldverden.

Peter Møller

Den kendte fodbold- og tv-profil lægger vægt på at sammensætte et levende foredrag baseret på emner, ønsker og input formuleret af sit publikum, men giver gerne et oplæg baseret på sine solide personlige erfaringer med at præstere og divertere på topniveau.

Gennem sin lange fodboldkarriere har han oplevet en bred vifte af vidt forskellige former for ledelse og management. Samt under alle mulige og umulige fodboldtrænere og kulturer. Hvem og hvor lærte han mest og mindst. Hvordan formede det ham til den senere karriere uden for banen…?

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.