Replay

 

REPLAY

 

3 årtiers største hits

 Replay er et 8-mands stort kopiorkester, der tilbyder en guidet tour gennem de seneste 3 årtiers største hits: Fed funk og svedig disco i vores 70´er sæt, glamour-rock og iørefaldende pophits i vores 80´er sæt, samt en sprudlende cocktail af danske og internationale hits i vores 90´er sæt.

Replay gør et stort nummer ud af vores sceneoptræden. Vi har fået specialsyet tøj til hvert sæt: Store flippere og højt mikrofonhår, lækre jakkesæt med høj skulderpudeføring samt strømlinet 90?er outfits er med til at give bandet en ekstra dimension. Det er nærmest umuligt at sidde stille når vi trykker den af!

 I front for Replay har vi Ulrik Elholm, en dygtig og meget karismatisk sanger. Ulrik er både sangunderviser og sangproducer, og har bl.a. arbejdet som vokaltræner i TV 2´s Popstars og på DR´s Showtime. Ved sin side har han Line Nørgård Thomsen, en rutineret sangerinde med masser af live-erfaring og pladeudgivelser i bagagen .

Replay udnytter til fulde mulighederne i at have både en mandlig og kvindelig vokal – og vi krydrer vores show med en række klassiske duetter som f.eks The Time of My Life og You?re The One That I Wantfra Grease.

Vores repertoire indeholder discoklassikere som Disco Inferno (Burn, baby burn!), That´s The Way (aha-aha) I Like It og Relight My Fire, en bragende 80´er intro med Eye Of The TigerThe Final Countdownog Jump, danske succeser som Regndans,  Kom Tilbage Nu og Den Jeg Elsker, samt hits af nyere dato fra navne som Backstreet BoysRicky Martin og Spice Girls. Til forskel fra andre jambands er vores store spændvidde med til at gøre festen både underholdende og alsidig, og vi rammer altid et bredt publikum i alle aldre.

Replay underholder i ca. 3 timer inkl. pauser. Vi spiller over hele landet  på spillesteder, til julefrokoster, firmafester, fødselsdage og bryllupper mm. Vi har bl.a. optrådt på Godset i Kolding, på Arken, og på Mantziusgården i Birkerød, samt spillet  firmakoncerter for Novo Nordisk, Coloplast, og PA Consulting – alle steder med fest, farver og fed stemning til følge.

 

 Let the party begin!

Admin / 26. januar 2012 / Band