Sara Bro

Sara Bro er TV- og radiovært – og kan engageres som konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator samt foredragsholder.

Lige nu er hun vært i talkshowet “Sara Bro på DR2” hver søndag aften på DR2.

Sara Bro er en fremragende foredragsholder som virkelig har noget på hjerte. Spørg gerne ind til hendes foredragsemner.

Sara Bro instruerede i 1992 dokumentarfilmen ”Epilog” sammen med Mikala Krogh. Siden da har hun været ansat i både DR og TV 2.

Hun startede i 1995 som radiovært i Børneradio på P3 i DR. I 1998 blev hun ansat hos TV 2 og var vært på børneprogrammet ”Fjernsyn med Sara og Peter”. To i senere var hun med til starte TV 2 Zulu og var vært på programmet “Den perfekte mand, på TV 2 Zulu.

Siden blev Sara Bro igen ansat i DR som radiovært i P3. Fra 2004-2006 var hun på TV 2 Zulu og var vært på “Modepatruljen” og “Sara og Signe”.

I 2006 blev hun vært på “Hjerteflimmer” på DR1.

Siden blev hun ansat på Nordisk Film for at lave Weekend TV-programmet “Weekend Weekend” til TV 2, sammen med Christiane Schaumburg-Müller (Senere Ibi Støving ) og Felix Smith.

I dag er Sara Bro igen i DR. Hun har været radiovært på P3 – og hendes nyeste program på tv-fladen på DR er talkshowet “Sara Bro på DR2”, hvor en spade er et andet udtryk for skovl, hvor gæsterne taler om det der er vigtigt og tingene bliver sagt som de er, som sendes hver søndag aften.

Besøg Sara Bro i hendes nye talkshow hvor en spade er et andet udtryk for skovl, hvor gæsterne taler om det der er vigtigt og tingene bliver sagt som de er.

Sara Bro er frisk på det meste – og kan det hele.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.