Annabeth Aagaard

 

 

Indehaver og direktør i Den Vidende Virksomhed, ledelsesrådgiver, cand.merc., forfatter, debattør og foredragsholder

 

SUCCES MED IDÉER –
IDÉUDVIKLING OG IDÉLEDELSE

Idéer er første byggesten til innovation og derfor nødvendige for alle organisationers udvikling. De fleste virksomheder klager ikke over manglen på idéer, men at de ikke effektivt får dem indhentet, evalueret og udviklet til innovative nye produkter, processer og services. Idéudvikling og idéledelse er værktøjerne, der kan sikre succes og positive resultater med idéerne.

Idéudvikling består i konkrete processer og værktøjer, der guider virksomheden og dens medarbejdere og sikrer at idéer bliver indfanget, sorteret og videreudviklet, så organisationen løbende udviker nye produkter/services, processer etc.

Idéledelse er ledelsesredskabet til at sikre, at organisation, ledelse, kultur og arbejdsprocesser understøtter og motiverer medarbejderne til den daglige idéudvikling og innovation med målbare resultater til følge.

 • De vigtigste kilder til idéer
 • Hvordan sikrer man effektiv udvikling af idéerne i sin enhed?
 • Hvordan implementerer man idéledelse fra A-Å i sin organisation?
 • Hvordan måler man effekten af idéudvikling og idéledelse?
 • Hvilke praktiske værktøjer er der?
 • Inspiration og viden via praktiske virksomhedscases

Foredraget kan målrettes og skræddersyes til virksomheder, foreninger og netværk, som ønsker at få mere succes med idéer.

Varighed: 1½ – 2 timer inkl. pause
Teknik: Aftales nærmere

 

 

SKAB RESULTATER MED
GOD LEDELSE, INNOVATION OG FORANDRINGER

Aldrig før har god ledelse været så vigtig som i dag, hvor organisationer udfordres af voksende global konkurrence, mere bevidste og krævende kunder/borgere og omgivelser der ændrer sig hurtigere og hurtigere.

Annabeth Aagaard giver på sine foredrag den nødvendige viden, værktøjer og praktiske eksempler til hvordan man får sat gang i organisationens, ledelsens og medarbejdernes udviklingsproces.

Men tre forskellige foredrag: “Den innovative virksomhed”, “Succes med forandringer” og “Skab resultater gennem viden og kompetencer” adresserer Annabeth Aagaard nogle af de største udfordringer for organisationer i dag.

Derudover tilbyder Annabeth også skræddersyede foredrag om andre emner indenfor ledelse, organisationsudvikling, HR, salg, marketing og netværk og henvendt både mod ledere, medarbejdere og andre målgrupper.

Som taler bruger Annabeth sin positive og smittende enthusiasme, dybe indsigt i dansk erhvervsliv og klare tale til at præsentere en ‘værktøjskasse’ og skabe en energi i publikum, som gør dem klar til at starte den positive udvikling i deres egne organisationer!

Teknik: Aftales nærmere
Varighed: 1 – 1½ time inkl. spørgsmål

 

 

SAMARBEJDE OG TEAMS DER VIRKER

Vi er som medarbejdere ikke ens og har både forskellige holdninger, værdier, kompetencer og personligheder.

Dette er klart en fordel når man som team, afdeling eller organisation skal tænke innovativt i nye løsninger og skabe unikke resultater. Men forskellighederne kan blive en udfordringm skabe uproduktive konflikter og dårligt samarbejde, hvis ikke man bruger hinandens styrker og kompetencer optimalt, forstår mulighederne i forskellighederne og anvender dem målrettet i styrkelse af samarbejde og teamet.

 • Hvordan skaber man et godt samarbejde?
 • Hvad er Jeres samarbejds- og teamværdier?
 • Hvordan sammensætter vi de bedste teams?
 • Hvordan arbejder vi målrettet med teamledelse og samarbejde?
 • Hvordan håndterer vi konflikter positivt i et samarbejde?
 • Hvordan undgår vi stress som team?
 • Hvordan måler vi udviklingen i vores samarbejde?

Varighed: 1½ – 2 timer inkl. pause
Teknik: Aftales nærmere

 

 

EFFEKTIVE NETVÆRK OG NETVÆRKS-LEDELSE

For virksomheder er effektiv netværks-ledelse og strategic networking essentielle værktøjer i udvikling af vigtige interne og eksterne samarbejder, der kan åbne de rigtige døre og styrke virksomhedens udvikling, muligheder og finansielle succes både på kort og lang sigt.

For den enkelte person eller medarbejder giver netværk et hav af muligheder for sparring, relevante kontakter og viden til faglig, karrieremæssigt og personlig udvikling.

Så netværk er et uundværligt værktøj for virksomheder og individer, der når det håndteres og udvikles effektivt kan give konkrete fordele og målbare resultater.

 • Hvad er fordelene ved netværk for os?
 • Hvordan gør vi vores netværksmøder effektive og målettede?
 • Hvilke redskaber er der?
 • Hvordan implementerer med effektiv netværksledelse fra A-Å?
 • Hvordan måler man effekten?
 • Præsentation af praktiske værktøjer
 • Inspiration og viden via praktiske virksomhedscases

Foredrag kan både målrettes og skræddersyes til virksomheder, som ønsker at arbejde struktureret med netværk – og henvende sig til åbne netværk og erfa-grupper, hvor kolleger mødes på tværs af virksomheder og brancher.

Varighed: 1½ – 2 timer inkl. pause
Teknik: Aftales nærmere

 

 

KARRIEREPLANLÆGNING – GENNEM HELE LIVET

Karriereplanlægning er et område, som er kommet stærkt i fokus. For at holde på de bedste medarbejdere har virksomhederne åbnet op for flere udviklingsaktiviteter såsom kurser, jobrotation, udstationering, mentorordninger, netvræksgrupper etc.

Karriereplanlægning er med til at sikre at man høster disse muligheder og er ikke kun HR’s ansvar. Også den enkelte medarbejder bør gøre sig overvejelser omkring egne ønsker og drømme i forhold til karrieren – og det liv man selv ønsker.

På dette foredrag vil vi inspirere til hvordan man selv effektivt gennemfører sin egen karriereplanlægning med viden, værktøjer, dialog og praktiske cases. Foredraget henvender sig til alle aldersgrupper af medarbejdere.

 • Hvad er karriereplanlægning / hvorfor
 • Det “balancerede” liv
 • Din personlige kompetence SWOT
 • Planlægning igennem hele livet
 • Dit netværk og dine rådgivere
 • Gode værktøjer og praktiske råd

Gå beriget derfra med lyst til at gå i gang med din karriereplanlægning NU!

Ca. 1 times inspirationsforedrag
10 min. pause + “hatten rundt”
20 min. åben debat og spørgerunde

Teknik: Aftales nærmere

 

ANNABETH AAGAARD – INFO-BOX:

Annabeth Aagaard (f. 1972) er cand. merc. og erhvervsforker på et ph.D. projekt indenfor videnledelse oh innovationsledelse hos H. Lundbeck.

Hun har arbejdet som leder, projektleder og rådgiver i 15 år indenfor kommunikation, strategi, ledelse, organisations- og medarbejderudvikling.

Annabeth ejer konsulenthuset, Den Vidende Virksomhed, som yder rådgivning til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor ledelse og udvikling, forandringer, innovation & idéer, samarbejde & teams, personlig ledelse, stress- & konflikthåndtering, videndeling, læring & netværk samt HR, branding & salg.

Annabeth Aagaard gar udgivet bøgerne “Skab resultater gennem læring, viden og kompetencer”, “Viden i bevægelse – på vej mod Den Vidende Virksomhed” og “Idéudvikling”. Desuden er hun medforfatter på fem af Børsens ledelseshåndbøger.

Herudover afholder Annabeth Aagaard adskillige kurser og foredrag, er gæsteforelæser på ASB og AUC, bestyrelsesmedlem og skriver artikler og klummer i diverse aviser og fagblade.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

Admin / 16. januar 2015 / Foredragsholder