Kontakt

Kontakt til:

Adresse:
E-ntertainment.dk
Denmark
E-ntertainment.com
Worldwide
Kontakt - til E-ntertainment - le@e-ntertainment.dk info@e-ntertainment.dk
Mobilnummer: +45 24250128
Information: Er du interesseret i nogle af de kunstnere, som du kan se på siderne
eller søger du én helt bestemt – skal du være velkommen til at tage kontakt til os. Prøv eventuel via “Bookingforespørgsel” eller eller via mail..Kontakt os – og du får svar tilbage inden for få timer.Forespørgsel her

Are you interested in some of the artists that you see on the page –
or are you looking for something specific – please feel free to contact us. You get a reply back within few hours.

E-ntertainment er et landsdækkende bureau som beskæftiger sig med underholdning i alle kategorier, herunder foredrag, ordstyrere, moderatorer, konferencier, entertainere, komikere, bands, danseorkestret oma.

Det kan være svært for at vælge den rigtige underholdning, så vi rådgiver om hvad der vil passe bedst til de enkelte events – og vi fremkommer løbende med nye tiltag samt forstærkning af bureauets allerede eksisterende områder.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende