Foredragsholdere til alle typer foredrag

Så er vi næsten tilbage til normale tilstande, men vores foredragsholdere holder stadig virtuelle online-foredrag, hvis man ønsker dette.

Lav jeres firma-aktiviteter, medarbejder-arrangementer, seminarer, konferencer, kurser, årsmøder, foredrag mv. fysisk eller online

Events/aktiviteter med foredragsholdere, værter, moderatorer, konferencier m.fl. – fysisk eller online via Zoom, Teams, Google Hangouts, Skype eller lignende platforme.

Alle vores dygtige underholdere er klar derude.

Foredragsholdere: Her er et lille udvalg af foredragsholdere og foredrag på nedenstående liste, hvor du kan klikke og læse mere om hver foredragsholder og deres emner. Vi bestræber os på at levere lige præcis den foredragsholder, som du har brug for til dit næste foredrag. Vi råder over et stort udvalg og kan derfor tilbyde mange forskellige slags foredrag – af enhver art og til ethvert formål.

Foredragsholder – udpluk:

Af foredragsnyheder har vi lige nu bl.a.: Anne Skare Nielsen, Morten Ankerdal, Jesper Steinmetz o.m.a

 anne skare nielsen 98x107

Foredragsholdere - Morten Ankerdal - TV-vært - foredragsholder - konferencier - E-ntertainment.dkJesper Steinmetz

Foredragsholder – og foredrag

Vi arbejder direkte med oplægsholderne – og har stor erfaring med alle typer af foredrag.

  • Foredrag om arbejdsglæde, forandring, motivation, trivsel og stress
  • Foredrag om konflikthåndtering og kommunikation
  • Foredrag om livskvalitet og sundhed
  • Foredragsholder til ethvert emne og pris

Foredrag kategoriseret efter emner

Ønsker du at vide mere om muligheder for en foredragsholder eller et foredrag, klik da på “Forespørgsel” her på siden, under “Bookingforespørgsel”.

Kontakt: Mail: info@e-ntertainment.dk  –  Tlf.: 24 25 01 28

Ifølge Wikipedia er et foredrag er en mundtlig præsentation af et emne for et publikum. Et causeri er en fremlæggelse i en let og underholdende (causerende) form og som regel i en meget personlig stil, mens et foredrag er mere neutralt.

Når man betaler for en professionel foredragsholder, får man værdi for pengene og publikum får noget med sig hjem. Ahaoplevelser og stof til eftertanke, selv-indsigt og forståelse for andre, inspiration til ændret adfærd og værktøjer, der virker i praksis. Også længe efter at foredraget er slut. Dygtige foredragsholdere er professionelle i forhold til rammerne: forberedelse, tid, teknik og publikum. Og de gode foredragsholdere får publikum til at le.

Se vores liste af foredragsholdere:

Herunder har vi samlet en lang liste af de oplægssholdere som vi samarbejder med. Hver foredragsholder har en række af emner som spænder fra sjov og komik til livets store udfordringer.

(Klik på de enkelte navne og kom direkte til deres side)