Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen – jeg kan få kvinder til alt 

Thomas Evers Poulsen - foredrag - e-ntertainment.dk

THOMAS EVERS POULSEN – Danser, sanger, danseinstruktør, konferencier og foredragsholder

Thomas Evers Poulsen – Historien bag om “Vild med Dans” med 5 meget forskellige kvinder – trin for trin. 

Med klovnen Mia Lyhne, Keld og Hildas søde datter Annette Heick, drengepigen Lisbeth Østergaard, pædagogen Anne-Mette Rasmussen og – Sweethearten Pernille Højmark.

Du kommer med bag om kameraet på “Vild med Dans”, hvor folk derhjemme ikke en gang ser halvdelen af det hele, når udsendelsen ruller over skærmen.

Thomas vil bl.a. fortælle om de forestillinger han på forhånd havde om de 5 kvinder. Han fortæller om hvordan han oplever dem her bagefter. Hvordan de hver især har forandret sig undervejs i processen – og om hvad de har lært ham – om ham selv.

Du kommer også til at høre, hvordan man som professionel danser er yderst målrettet. Hvordan man ved hjælp af delmål kæmper sig frem, til det man har sat sig for. En fremgangsmåde vi alle sammen vil kunne drage nytte af.

Anekdoter, sjove historier og en meget livlig Thomas gør dette foredrag til en aften, hvor lattermusklerne bliver rørt.

Varighed: 1½ time inkl. kort pause og spørgsmål

 

THOMAS EVERS POULSEN – INFO-BOKS:

Født den 17. januar 1978.

Thomas startede som helt lille med at danse på Horbelev Kro på Falster, hvor det mest var hygge. Som 6-årig flyttede han til Lisbeth Christensen i Nykøbing F. Det blev her det hele startede, og grunden blev lagt til det, der skulle vise sig at blive Thomas’ liv som danser.

Da Mastiff Meadia, som står bag “Vild med Dans”, så kontaktede Thomas – og han fik besked om, at han var med på holdet, viste dét sig at blive hans livs oplevelse på dansegulvet – og det har det nu været gennem de sidste 7 sæsoner af “Vild med Dans”.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

Admin / 1. oktober 2017 / Foredragsholder, Nyheder, Nyhedsindslag
Tags: ,