Puk Elgård

Puk Elgård

Puk Elgård - vært - foredrag - moderator - konferencier - e-ntertainment.dk

Puk Elgård er journalist, radio- og TV-vært samt forfatter.

Hun er bl.a. kendt fra tv-programmerne By på skrump, Her er dit liv, Aftenshowet og Puk og Herman på DR1, samt dokumentarfilmen “Afhængig af fortiden”, sammen med sin bror Claus Elgård.

Hun blev i 1999 ansat på TV2 som vært på quizshowet Hvem er hvem?. Senere vendte hun tilbage til DR1. Her arbejdede hun som vært på programmerne Flytteklar, Vinterklar, Hokus Krokus, Hjem til hvem, Se det summer, Uventet besøg og Dagens Danmark. I 2006 modtog hun Volmer-Sørensens mindelegat, der bliver givet til personligheder indenfor den folkelige underholdning.

Hun har også været vært i Aftenshowet på DR1. I 2011 modtog hun Billedbladets pris som årets bedste kvindelige tv-vært. Og ligeledes i 2011 modtog hun tv-branchens egen pris TV-prisen, som årets bedste kvindelige tv-vært.

Vi har kunnet opleve Puk rejse rundt i forskellige afkroge af som vært på programmet “Det mystiske Danmark” på TV2.

Senest har vi set hende i dokumentarfilmen på TV2: “Afhængig af fortiden”, sammen med sin bror Claus Elgård.

Hun har også netop udgivet bogen: “Se mor, jeg danser”, som er en hyldest til livet. Det er også fortællingen om en ukuelig tro på, at man kan vælge sin egen vej på trods af en udfordrende barndom. Puk Elgård fortæller historien om at komme til verden som erstatningsbarn, om at kæmpe med angst og om den livsvigtige beslutning om at bryde tavsheden.

Puk Elgård er en fremragende foredragsholder, vært, konferencier, moderator og ordstyrer.

Spørg om mere information på her.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende