Birthe Linddal

birthe linddal 2

BIRTHE LINDDAL – sociolog, historiker, fremtidsforsker, foredragsholder, debattør, moderator og samfundskritiker

Verden er i konstant forandring og derfor er det vigtigt at turde se fremtiden i øjnene. Fremtiden er nemlig IKKE, en på forhånd defineret størrelse, men noget man sagtens kan øge indflydelse på.

Sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal er ekspert i at forstå tidsånden og de muligheder og trusler som fremtiden rummer, og hun lever I dag af at rådgive virksomheder, kommuner og interesseorganisationer om morgendagens muligheder.

Birthe Linddal er kendt som en inspirerende og skarp foredragsholder og moderator som formår at gøre svært stof tilgængeligt  og underholdende, så de fleste forstår og alle får noget at tænke over.

Birthes Lindals ypperste mål er at oplyse om fremtidens muligheder og give folk lyst til at gøre en forskel, da det netop er dem der forstår at udnytte den moderne verdens muligheder som bliver morgendagens vindere.

Birthe Linddal har arbejdet med fremtidsforskning  i 15 år, hun kommentarer ofte tidens udvikling i landsdækkende medier, har holdt mere end 500 foredrag, I ind og udland, forfattet en lang række artikler og har derudover en energi og virkelyst som taler for sig selv.

Birthe rejser ofte til udlandet, da vi har meget at lære der. Elsker bøger, gode diskussioner, naturen, vinterbadning og det frie ord.

Birthe Linddal holder også foredrag på engelsk

Varighed 1-11/2 time efter aftale. 

Af foredragsemner kan nævnes:

En verden i forandring – Fremtidens muligheder og trusler. Tidens vigitgste mega-trends og de konsekvenser som følger i kølvandet.

Livstil og tidsånd – Hvor, hvornår og hvordan findes lykken i år 2015. Hvilke værdier, overskrifter og væsentlige problematiker præger tidsånden nu og her.

Fremtidens forbrug og forbruger – I consume that’s why I am. Hvorfor forbrug er blevet en så væsentlig ting i det moderne menneskes liv og identitetsdannelse på godt og ondt.

Fremtidens fødevarer – Skelsættende Food-trends mod 2025. Hvad spiser vi mere eller mindre af i fremtidens samfund. Insekter eller grisetæer? Økologi eller GMO? Take Away eller tilbage til kødgryderne?

Moderne familieliv – Skal – skal ikke? Fri os fra fælleskabet, familien og forpligtelserne. Mange drømmer om familie, men familielivet er ikke altid let at praktisere i en verden som hylder individualitet og frihed.

Individ og fælleskab – Mig, mine, mit og så de andre. Individualismen er ikke det samme som egoisme. men hvordan forener det moderne individ egne behov med behovet for fælleskab, anerkendelse og tilhørsforhold i år 2015?

By / Land – Er hele Danmark udkantsdanmark? Er urbaniseringen så naturlig som tyngdekraften eller er det bare en italesættelse? Muligheder og trusler for provinsen og livet på landet frem mod 2025.

Ja – internettet er kommet for at blive – Muligheder og trusler i kølvandet på den digitale revolution. Hvordan Facebook, Big Data, self-monitoring og onlineshopping kan blive en kæmpe gevinst for dig, din by, din virksomhed og samfundet i det hele taget. Internettet er ikke en anden verden, det er bare et redskab.

Birthe Linddal er født I 1974

Uddannet sociolog og historiker fra RUC og University of Amsterdam

Medlem af bestyrelsen hos Dansk Fødevare Forum 

Tidligere ansat på Instituttet for Fremtidsforskning I København, Kairos Future Stockholm og Zupa-Recommended Århus

Leder af et innovationsnetværk for nogle af fødevarebranchens største virksomheder 

Mor til to små børn, gift og bosat på landet ved vandet tæt på Århus.

 

EMNER:

FREMTID / FORANDRINGER

BØRN

FAMILIE

KØNSROLLER OG LIGESTILLING

LIVSSTIL

FØDEVARER

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.