Charlotte Bircow

Charlotte Bircow - foredrag - motion - e-ntertainment.dk

Charlotte Bircow er en af Danmarks mest populære kvindelige foredragsholdere og hun er gave til ethvert arrangement, hvor I skal bruge en foredragsholder.

Med sin evige tro på livet og dets herligheder, formår Charlotte virkelig at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlottes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet.

“SÅDAN SKABER DU MEDVIND, SELV I DEN STRIDESTE MODVIND”

I dette autentiske foredrag oplever deltagerne en række af de metoder og tricks, som Charlotte Bircow har benyttet hele livet igennem til at blive et lykkeligt og stærkt menneske. Følg hendes personlige historie gennem livets op- og nedture. Et liv hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd frem for en reaktiv. Hvor hun konstant har fokuseret på løsningen frem for problemet.

“ENERGI, GLÆDE OG OVERSKUD I EN TRAVL HVERDAG”

Vi har alle sammen susende travlt og mange dage går med, at vi kun lige når dét, vi skal nå. I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer. Til hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud. Få mere energi, livsglæde og overskud ind i din hverdag og dit arbejdsliv . Og forlæng måske endda din dag med et par timer. Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer til en positiv og sund livsstil.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 11. januar 2018 / Foredragsholder