Kåre Quist

Kåre Quist - vært - moderator - konferencier - moderator - e-ntertainment.dk

Kåre Quist kan engageres som konferencier, ordstyrer, vært, moderator og facilitator samt foredragsholder.

Kåre Quist er vært på DR Nyhederne – og tidligere stillede han kontante spørgsmål og krævede klare svar fra koncernchefer og direktører i Danmarks mest sete forbrugermagasin Kontant. Før det grillede han ministre, politikere og andre kendte personligheder i det populære interviewprogram “Ærligt Talt” på DR1.

Han har også været vært på TV3 – og han har arbejdet under cover med falsk identitet og skjult kamera på det populære TV2 program Operation X. Før han sprang ud som skærmtrold var han bl.a. redaktionschef på Ekstra Bladet. Her stod han bag en række afsløringer som du vil nikke genkendende til – det var for eksempel ham der afslørede at den tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen rejste på ferie for penge han havde lovet Københavns hjemløse. Han var den første chefredaktør på gratisavisen Urban. Han har desuden arbejdet på Berlingske Tidende og er hædret med en række journalistiske priser.

Konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator – Kåre Quist.

Han er en rutineret ordstyrer, moderator og konferencier. Med skarpe vinkler og et glimt i øjet styrer han forløbet med sikker hånd – som vi kender det fra hans værtsroller på TV.

 

Foredrag:

Foredrag 1. Brænd igennem NU!

Vil du gerne brænde igennem og gøre indtryk på dine omgivelser? Til jobsamtalen – til møder med din chef eller i store forsamlinger. Bliver du nogen gange nervøs når du beder om ordet?
TV-værten Kåre Quist er vant til at en million seere kigger med – også når han begår fejl! Han kan brænde igennem på kommando – i dette foredrag afslører han tricks og teknikker der kan hjælpe dig til at gøre indtryk på dine omgivelser. Kort sagt: hvordan brænder man igennem – uden at brænde ud!

Kåre Quist fortæller også om sine erfaringer som chef og iværksætter. Det var blandt andet Kåre Quist der startede avisen Urban. Hør den overaskende beretning om hvordan en ung journalist fra Berlingske Tidende pludselig med få timers varsel tog kampen op mod mediegiganen MetroXpress  – om at lede 50 ansatte og styre millionbudgetter når man er 29 år. Og kom med bag kulisserne og hør hvordan virksomhederne reagerer når forbrugermagasinet Kontant sætter kritisk lys på dem.

Foredrag 2. Studieværtens hemmeligheder.

Hvad løber der gennem hovedet i sekunderne før man går live på skærmen?
Hvordan bliver man TV-vært?
Hør hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview. Kåre Quist fortæller om alt det du IKKE ser på skærmen – hør de spørgsmål som aldrig blev stillet – og hvorfor de ikke blev stillet…
Kåre Quist fortæller ærligt og humoristisk om studieværtens rolle. Om kampen for at komme gennem nåleøjet i de mange castinger inden man bliver TV-vært.
Kan du overhovedet stole på det du ser i TV?
Efter dette foredrag ser du ikke TV på samme måde igen. Foredraget varer en time. Bagefter er der spørgsmål.

Foredrag 3. Fra skjult kamera til studievært.

Nu har du vel ikke skjult kamera på? Hvordan er det at få stillet lige præcis DET spørgsmål når man sidder over for en kynisk menneskehandler med skjult kamera tapet til ryggen?
Kåre Quist fortæller veloplagt og underholdende om 12 farverige år som journalist på Operation X, Ekstra Bladet og Berlingske Tidende – og om jobbet som skærmtrold på DR1. Hør hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview. Kåre Quist fortæller om alt det du IKKE ser på skærmen – hør de spørgsmål som aldrig blev stillet – og hvorfor de ikke blev stillet…
I et halvt år udgav Kåre Quist sig for at være alfons – med falsk navn og skjult kamera infiltrerede han kyniske menneskehandlere for TV2-programmet Operation X. Hør om de moralske overvejelser og risikoen ved at arbejde under cover.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.