Jesper Nielsen -“I Hus til Halsen”

Jesper Nielsen  - I hus til halsen - e-ntertainment.dk

Jesper Nielsen kan bookes som foredragsholder, moderator, oplægsholder og motivations speaker.

I boligprogrammet på DR hjælper Jesper trængte familier med det svære hussalg.

Det kan kræve en del kræfter og ikke mindst uanede mængder af tid, at få solgt sin bolig, hvis økonomien sætter en stopklods for projektet. De fleste kan nikke genkendende til frygten for at stå i en situation, hvor man er så presset på økonomien, at man ikke kan komme videre i livet. Det er lige præcis tilfældet for de boligejere, som har haft deres bolig stående til salg i 4-5 år og stadig ikke er kommet nogen vegne. For de medvirkende familier i TV programmet ”I hus til halsen” er denne situation blevet vendt til, at der er håb for et kommende boligsalg, takket være teamets hjælp og motivation for at hjælpe boligejerne videre.

Jesper Nielsen holder inspirerende oplæg om, hvordan vi bliver gode kollegaer, motiverer os selv og ikke mindst dem vi omgiver os med i hverdagen.

Jesper foredrag starter med sjove ”fraklips” fra utallige Hammerslag / I hus til halsen udsendelser – en rigtig god ”icebreaker”. Energiniveauet er højt, og stemningen er altid euforisk, når foredraget ruller. Jesper Nielsen har en lang karriere som ejendomsmægler, og ved hvordan man lukker en handel. Foredraget er fokuseret på salg, og er en god motivation til detail forretninger, centerforeninger, erhvervsforeninger mfl.

Book f.eks. Jesper til et fyraftensmøde for de ansatte og mærk inspirationen brede sig.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel forespørgsel.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende