Paula Larrain

Paula Larrain

Paula Larrain er konferencier, ordstyrer, moderator, facilitator, vært, foredragsholder.

Uanset hvilket ord, du bruger, kan en professionel mødeleder give din konference eller produktlancering nøjagtig det, der skal til for at gøre et velplanlagt arrangement perfekt.

Paula Larrain har 13 års erfaring med at styre ordet og lede et publikum igennem større eller mindre arrangementer. Med en varm, levende og topprofessionel stil, vil hun sikre, at dine kunder, medarbejdere eller medlemmer går hjem efter en god oplevelse.

 

Paula holder foredrag om blandt andet “Kommunikation” – samt om nedenstående:

Hjælp, jeg er assimileret! “Men jeg spiser stadig ikke leverpostej.” Paula Larrain kom til Danmark fra Chile som 4-årig. Selvom hun var den yngste i familien og kun lige var blevet flydende på spansk, blev hun ikke dansker fra den ene dag til den næste. En gribende historie om kampen for at høre til i et nyt land.

Min vej til troen “Det hele startede med, at min mormor overlevede et af verdens værste jordskælv i 1939 og det sluttede, da jeg selv blev vidne til et vaskeægte mirakel.” Alt det, der skete ind i mellem, er historie og den fortæller Paula Larrain åbent og hjerteligt om i dette foredrag, der delvis er baseret på selvbiografien “I morgen skal vi hjem.”

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.