Martin Brygmann

Martin Brygmann - comedy, musik, foredrag - E-ntertainment.dk

Martin Brygmann er mulig at booke i mange forskellige sammenhænge.

Martin Brygmann som konferencier til store arrangementer, festivaler, firmafester, præsentationer. 

Martin Brygmann har i mange år været en meget benyttet konferencier, ikke blot på TV, men også til store firmafester, events mm. Han tilrettelægger sammen med arrangør programmet, laver comedy indslag og optræder med musik.

Musikalsk underholdningsshow 

Sammen med multimusiker/ sanger Kim Wagner eller band – varighed på ca. 1 time.

Comedy indslag

Todd, den australske multikunstner kendt fra ”De fleste ulykker sker med lemmet”, Zulu Comedy Galla, TV og YouTube. Han optræder gerne i enhver sammenhæng. I Australien står alt på hovedet, det gør det også for Todd, der med barnlig uskyldighed undersøger og fortolker på alt, hvad han møder. Hvad enten han giver smagprøver på sit talent som stand-up komiker, holder master class med den Kgl.Ballet eller fortæller om sine mangeårige uddannelser som limbodanser, mime-kunstner, og alle de andre kunstarter han er trænet i. Med en varighed på ca. 20-25 min. 

Musikalsk foredrag om kreativitet 

I foråret 2009 gik Martin Brygmann i gang med at planlægge det, der skulle blive til 3 års tour de force gennem musik, viralkampagne, oneman teatershow, teatertourné og DVD-udgivelse. I processen bliver der komponeret, lavet castings, skrevet show-forløb, forhandlet. Udtænkt nye innovative ideer, lavet magisk scenografi, talt med alle medier og frem for alt optrådt rundt i hele Danmark. Med udgangspunkt i denne proces har Martin Brygmann lavet et spændende, lærerigt og meget underholdende foredrag. Omhandlende kreativitet, alt sammen fulgt til dørs af eksempler, videoindslag, sang og musik. Varighed 45 – 60 minutter.

Musik og tekst 

Martin Brygmann har komponeret musik og skrevet tekster i en række sammenhænge til Film, TV, Teater, Jingles, Reklame og intern musik fx for virksomheder eller organisationer i forbindelse med større begivenheder.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.