Asger Aamund

Asger Aamund - foredrag - E-ntertainment

Direktør, bestyrelsesformand, foredragsholder og debattør – Asger Aamund.

Foredrag om ledelse og erhvervsliv.

Asger Aamund er dansk erhvervsleder og debattør. Som 34-årig blev Asger direktør i Goriværk, senere koncerndirektør i Rockwool og siden administrerende direktør i Ferrosan-gruppen. I 1988 etablerede Asger sin egen virksomhed, A. J. Aamund A/S, et venturekapitalselskab for bioteknologisk udvikling.

Asger er bestyrelsesformand for Rehfeld A/S, formand for Alzheimer-Forskningsfonden, ambassadør for FairTrade og er medlem af European Councill on Foreign Relations – ECFR. Mange kender også Asger som den tidligere bestyrelsesformand og storaktionær i Bavarian Nordic.

I sin egenskab af succesfuld erhvervsmand optræder Asger Aamund ofte i medierne. Han ses både i formiddags- og ugebladene, i underholdningsprogrammer i tv og radio, blandt andet i P4-programmet Mads og Monopolet, samt som ekspertkommentator om forretningsforhold i nyhedsprogrammer.

Asger skriver fast til Berlingske Perspektiv, og har bidraget til en lang række af artikler, bøger og antologier, heriblandt: ”Berygtet”, ”Ja eller nej?”, ”Danskere uden grænser”, ”Det modige Danmark”, ”Mit andet liv – samtaler med syv betydelige danskere” og ”En dollar om dagen”. Asger er desuden en efterspurgt foredragsholder inden for emner så som ledelse, politik og økonomisk udvikling – samt som paneldeltager og debattør.

Foredrag med Asger Aamund

Asger Aamund tilpasser altid sine foredrag til kundernes ønsker. De typiske vinklinger går på ledelse, samarbejde, politik, globalisering, etik og økonomisk udvikling på baggrund af sine mange års erfaring inden for dansk erhvervsliv.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel forespørgsel.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende