Thomas Skov

Thomas Skov - konferencier - moderator - vært - e-ntertainment.dk

Thomas Skov blev for alvor kendt blandt danskerne som praktikanten i Tv-programmet Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen, som kørte over to sæsoner i 2009 og 2010. Sidenhen har han som programleder på DR lavet et hav af forskellige tv-programmer, heriblandt: ”Thomas Skovs Bilprogram”,Thomas Skovs Sportsprogram”Verdens Bedste Tv-program” og ”Høflighed på 100 dage”.

Thomas Skov – kan engageres som foredragsholder, konferencier , moderator eller vært  – og senest har Thomas været vært på programmet ”Ikke okay”. Hvor han sammen med Hella Joof undersøger, hvad der er god takt og tone, og hermed hvilke uskrevne regler vi danskere bør leve efter i forskellige sociale sammenhænge.

Thomas Skov er fast blogger på Euroman og har desuden udgivet bogen ”Forskellen på mænd og kvinder er….100 gymnastikposer”, som han nu også holder et virkeligt sjovt og underholdende foredrag omkring. Perfekt som sjovt indslag til firmaarrangementer, seminarer og lignende.

FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER

Kvinder tager til Paris for at se Mona Lisa – mænd tager til Paris for at knalde. Kvinder kan spotte tomatsovs på køkkenlågerne på en kilometers afstand – mænd lider af tomatsovsblindhed.  Kvinder kan snakke om samme emne i timevis – mænd taler ikke.

Forskellen på mænd og kvinder er…. noget, mange har ledt efter i årevis. Men er der overhovedet forskel, og må der overhovedet være forskel, når ligestilling er et sprængfarligt tema i medierne?

JA! Det mener Thomas Skov i hvert fald. Det er forskellene, der giver det hele krydderi. I gennem 7 år har han levet sammen med sin hustru Emilie, og det går dagligt op for ham, hvor forskellige de er.

Han har i foredraget samlet en lang række forskelligheder mellem ham og Emilie og lavet en grov generalisering. Her fortæller han, hvordan han har lært at leve med en hustru, der snakker fanden et øre af. Og som altid kan spotte, hvis han har været sløset med rengøringen.

På selvironisk vis fortæller han, hvordan han får lov til at være en barnlig, konfliktsky og tavs jysk mand i et forhold, som forhåbentlig skal vare i 50 år.

Uanset om du er i et forhold eller ej. Så vil du kunne genkende nogle af forskellene, som Thomas skildrer i sit underholdende foredrag, der har det mål at gøre det nemmere at leve sammen. For første skridt er at kunne grine sammen.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.