Johannes Langkilde

Johannes Langkilde - tv-vært - ordstyrer - moderator - konferencier - E-ntertainment.dk

Johannes Langkilde – Konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator samt foredragsholder

Johannes Langkilde blev i 2006 nyhedsvært på TV 2. Siden har 100-vis af nyhedsudsendelser, et utal af debatter, nytårskavalkader og specialprogrammer givet ham stor erfaring. Han er en af Danmarks mest populære TV værter. Siden har han været DR’s USA-korrespondent. Han er nu efter 4 år i USA vendt tilbage til Danmark – og har indtaget værtsstolen på de daglige nyheder. Men det var slet ikke TV, Johannes regnede med at gøre til sin levevej. Det var musikken.

Johannes Langkilde er en fremragende konferencier, ordstyrer og moderator – og udover dette også foredragsholder.

Johannes Langkilde fortæller i sit foredrag om sin vej til værtsstolen og det herresving han tog til Sydfrankrig, hvor han studerede jazz. Vi kommer med til det terrorramte London, som Johannes med få minutters varsel blev sendt til England for at dække i 2007, og vi bliver taget med på en rundvisning i studiet i Odense, hvor få sekunders unøjagtighed kan få det hele til at kokse. Og det gør det nogle gange. Johannes viser også klip fra sjove episoder, hvor værten bliver sat på prøve, når han foran 1 million seere skal holde sammen på det hele.

Foredraget handler også om, hvordan Johannes kombinerer musik og nyheder. Hvordan musikken gennemtærer alt, han laver, og hvordan musikken er til stede, når han planlægger og leverer en nyhedsudsendelse.

Undervejs spiller Johannes en række jazz-numre, som har haft særlig betydning for ham, og som illustrerer de beretninger, han kommer med. Johannes bliver akkompagneret af Morten Nymand på bas. Morten er redaktionschef på TV 2 NEWS.

Når man går hjem fra dette foredrag, ved man en hel del mere om, hvorfor en nyhedsudsendelse ser ud, som den gør. Hvorfor studieværten ofte afbryder sine gæster, hvorfor han nogle gange kommer til at kigge i det forkerte kamera. Og hvordan der ser ud bag ved kameraet på Danmarks mest sete nyhedsudsendelse. Og man har fået en musikalsk oplevelse og forhåbentlig ny inspiration til at se nyhederne i et nyt lys.

Som konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator er Johannes helt speciel på både dansk samt flydende fransk og engelsk.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.