Jakob Illeborg

Jakob Illeborg - vært - moderator - konferencier - foredrag - musik - E-ntertainment

Ordstyrer, moderator og foredragsholder – Jakob Illeborg

Jakob Illeborg har været vært på Kontant på DR1. Tidligere var han vært på DR2 Dagen, og før det først korrespondent for DR i London og siden Global korrespondent. Han har opholdt sig i London i mere end 15 år, og har derfra rejst verden rundt mange gange. Jacob Illeborg har udgivet bogen Danmark set udefra på Gyldendals forlag, der sammenholder udviklingen i Danmark og Storbritannien, og han har også medvirket i flere andre bogprojekter, blandt andet fodboldbogen Arvefjender, hvor han skrev om fodboldkultur i London. Han har også i en årrække skrevet for danske og internationale medier, bl.a Weekendavisen og den britiske avis The Guardian. Desuden har Jakob en fortid som rocksanger i Bandet Warwick Avenue, der udgav plader på Columbia Records i USA.

Jakob Illeborg foredrag:

Foredrag 1: Verden i hastig forandring

Aldrig har det gået så hurtigt, og aldrig har det været så vanskeligt at kigge bare ganske få år frem i tiden. Foredraget tager fat på de udfordringer og muligheder en global virkelighed medfører for os danskere. Der vil blive brugt billeder og lydklip samt egne erfaringer fra rejser rundt i verden, hvor jeg har haft samtaler med alt fra statsledere til iværksættere og virksomhedsledere for nogle af verdens største firmaer. Hvor er vi på vej hen, og hvad betyder det for os? )

Foredrag 2: Storbritannien og os andre

Skræddersyede foredrag om Storbritannien fra politik og historie til kultur og finans. Foredraget skrues sammen så det passer til jer. Hvad enten det er en gymnasieklasse, et universitet eller en virksomhed. Jeg har boet i London i mere end 15 år, og har indgående kendskab til briterne på godt og ondt, og inddrager video, musik og egne anekdoter)

Foredrag 3: London, Byen der rummer hele verden

London er i dag verdens mest multietniske storby. Den er et lysende eksempel på, at mangfoldighed, dynamik og velstand kan gå hånd i hånd, og en sand guldgrubbe, når det gælder kultur og historie. Foredraget tager fat på byen og dem der bor i dem, fra høj til lav, ung til gammel, rig til fattig. Der bruges masser af musik, video og egne anekdoter

Foredrag 4: I forbrugernes tjeneste

Forbrugernes muligheder for at gennemskue, hvad de køber er blevet udfordret af den globale markedsplads. Hvem bestemmer egentlig havd og hvordan vi køber, og hvordan beskytter man sig som forbruger mod f.eks farlige stoffer i maden eller store korporationer, hvis kundeservice er nærmest ikke eksisterende? Med konkrete eksempler, video og lyd, tager foredraget pulsen på forbrugernes virkelighed i dag

Moderator, Ordstyrer, Konferencier

Jakob Illeborg er meget brugt som moderator, ordstyrer og konferencier. Hvad enten det drejer sig om en politisk debat, kulturevents eller noget helt tredie. Han har stor erfaring med at håndtere grupper, så det bliver spændende og underholdende for både de medvirkende og ikke mindst tilhørerne. Jakob kan også engageres på engelsk.