Trine Gregorius

Trine Gregorius - foredrag - E-ntertainment.dk

TRINE GREGORIUS

Journalist, studievært, forfatter, foredragsholder, mødeleder – Trine Gregorius.

 

” Fra Kylling til Kælling”

Selvom man som udgangspunkt er en lille mager provinspige med kunstige tænder, kan man godt få et godt liv. Det bestemmer man nemlig selv.

 

“Så gør dog noget ved det”

Alt for mange har det kun godt, når de har det dårligt. Tag ansvar for dit eget liv. Hvad nytter det at drømme om noget andet, hvis man ikke får gjort noget ved det.

 

“Hvis du forstår, hvad jeg mener”

Misforståelser, uvenskab og katastrofer sker i privatlivet og på jobbet, fordi vi ikke forstår at kommunikere.

 

“Hvornår bli’r VI moderne?”

Kvinder over fyrre skal være helvedes godt begavede for at kompensere for tab af ungdom, skønhed osv. Det er helt urimeligt. Hvorfor er det en kvalifikation i sig selv at være ung?

 

Trine Gregoruis er en blændende dygtig og sjov foredragsholder. Hun har noget på sinde – og hun er en mester i at anvende det danske sprog, så vi forstår, hvad hun mener.

Varighed: 1-1½ time inkl. spørgsmål

 

TRINE GREGORIUS – INFO-BOX:

Trine Gregorius er årgang 1957.

I 1989 blev hun uddannet som journalist fra Århus journalisthøjskole.

Trine har arbejdet som politisk medarbejder på Radioavisen og som studievært på P3.

Senere blev hun kendt som vært på en række tv-programmer – heriblandt “Rigets Tilstand” på TV2 og “Det Svageste Led” på DR-TV.

Hendes bog “Den som Tier” handler om 3 pigers opvækst i 60’erne. Trine Gregorius elsker traditionel dansk mad og har i 4 bøger samlet sine favoritter fra det danske køkken. “Trine og det danske køkken” udkom i 2004 på Danmarks Radios forlag.

Senest har hun sammen med Mette Frobenius lavet et stand-up/teater show “En ordentlig omgang”.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

Admin / 24. januar 2018 / Foredragsholder, Nyhedsindslag
Tags: ,