Preben Elkjær

Preben Elkjær

Preben Elkjær

Preben giver et åbenhjertigt og oprigtigt indblik i sin karriere. Både på klubhold og ikke mindst på det populære fodboldlandshold, der var så folkeligt op igennem 80’erne. Preben Elkjær tager med andre ord tilhørerne med på en tour de force gennem 1980’er-landsholdets gennembrud og storhedstid. Han fortæller også ærligt og direkte om presset, forventningerne, opture og nedture i sit liv. Dette være både som træner, klubejer, forretningsmand, tv-direktør og fodboldkommentator – alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

De kommer sikkert ind på ungdomsårerne i København, og videre til livet som professionel i bl.a. Hellas Verona. Der bliver snakket om de fantastiske år som en del af dynamitlandsholdet, og alle deres succeser.

Mon ikke de opfrisker de gode og nostalgiske minder fra 80´erne, hvor hele Danmark var ramt af fodboldfeber – men måske også om bagsiden ved at være professionel fodboldspiller.

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én – men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben

Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980’erne og vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark, og scorede i alt 38 mål i den rød/hvide-trøje. I 1984 blev han kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark.

 

E-ntertainment.dk / 20. oktober 2016 / Foredragsholder, Nyheder, Nyhedsindslag