Erik Peitersen

Erik Peitersen er tilbage på TV-skærmen …

 Erik Peitersen - Foredrag -E-ntertainement.dk

Erik Peitersen – Kunstner, skiltemaler, handyman, scenograf, TV-vært, globetrotter, cirkusartist, foredragsholder m.m.

Erik Peitersen er umulig at sætte i bås. Altid er han i personlig og faglig udvikling. Som autodidakt kunstner, fik han f.eks. i 2004 lov til at hjælpe Per Kirkeby. Han udsmykkede loftet i Århus Universitets Auditoriehus – med et maleri, der er mere end 500 m2 stort.

Erik Peitersen er oprindelig uddannet skiltemaler. Og i dag fortæller han gerne andre, hvordan de kan blive dygtigere til gør-det-selv indretning. Det var da også som pionér indenfor boligtrends, at vi første gange lærte ham at kende, med TV-programmer som Roomservice og Huset.

Erik Peitersen har altid et humoristisk glimt i øjet – og man skal være forberedt på, at der i løbet af foredraget kan ske lidt af hvert.

Han er en karismatisk og dybt engageret foredragsholder. Han vil gerne give et skub til dem, som måske ikke rigtigt tør kaste sig ud i eksperimenter – og derfor ikke opnår den vidunderlige følelese: “Det lykkedes sgu”.

Efter programserien “Peitersen og Feldthaus sætter pris på …” – har vi set ham i “Peitersen og Nordvestpassagen – og han er lige nu aktuel med “Peitersen og Kap det Gode Håb” i serien “Peitersen og De Store Oceaner” på DR2.

FOREDRAG

PEITERSEN OG NORDVESTPASSAGEN

En livsbekræftende og nærværende fortælling med kunstneren, TV-værten og foredragsholderen Erik Peitersen, der tager udgangspunkt i TV-programserien Peitersen og Nordvestpassagen.

Fortællingen er en beskrivelse af de bjergtagende oplevelser og intense øjeblikke, som han har været vidne til. Fra spændende møder med personligheder og lokalbefolkninger til situationer med både glæde, sorg, fare og spænding.

Erik Peitersen supplerer fortællingen med sine egne betragtninger om livet på godt og ondt, der gør foredraget på sin egen forunderlige måde både dramatisk og tankevækkende.

Erik Peitersens øvrige foredragstitler er bla.: “Kunst og kulør – på tilværelsen”“Slip hænderne løs” og  “Selvgjort er velgjort”
ERIK PEITERSEN – INFO-BOX:

Erik Peitersen, f. 1956, uddannet skiltemaler og autodidakt kunstner.

Bl.a. kendt fra TV2’s: Roomservice, På rejse med sjælenVild med dans og ikke mindst – Huset.

Efteråret 2006 bød så på Cirkus Cirkus, hvor vi kunne se Erik optræde på slap line. Siden fulgte Peitersens forunderlige verden. Han besøgte en række spændende lande og arbejdede sammen med de lokale om bl.a. at fremstille en filmplakat til en Bollywood film i Indien.

Han har også været scenograf på en række danske reklame- og spillefilm og været medarbejder på en række af Per Kirkeby’s opgaver, for f.eks. Det Kongelige Bibliotek, Rejlev Kirke og senest Århus Universitet.

Senest har vi se Erik Peitersen på DR2 i i programserien “Peitersen & Feldthaus sætter pris på …” I fem afsnit, sammen med Christine Feldthaus har de besøgt landene Nicaragua, Cambodja, Uganda, Nepal og Zambia. I hvert land skullr parret gætte priser på tre forskellige hjem, som kunne være en lerhytte, en hacienda eller et lokalt palads – og nu er han aktuel i serien på DR2 “Peitersen og De Store Oceaner”

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og booking.

Se også alternative foredragsholdere her