Peter Bredsdorff-Larsen

 peter bredsdorff-larsen 2009 - web.jpg

Peter Bredsdorff-Larsen er tidligere assisterende landstræner for herrelandsholdet og tidligere cheftræner for Aalborg og KIF- København

“DE BEDSTE RESULTATER BLIVER SKABT MED GODT HUMØR – SMIL HELE VEJEN”

Peter Bredsdorff-Larsen kombinerer det bedste fra sportens verden med sine konkrete erfaringer fra erhvervslivet. Det handler bl.a. om ledelse, vejen til toppræstationer, og om at sammensætte et team med plads til talentet og forskellighederne.

 

Overskrifterne er blandt andre:

Hvad driver succesfulde teams?

Hvordan sammensættes og udvikles et vinderhold?

Hvordan gør vi plads til forskelligheden
og talentet på holdet?

Hvad skal der til for at medarbejdere og levere motiveres til at tage ansvar for teamets præstationer?

Lederens mentale beredskab er afgørende for at udvikle den enkelte og teamet.

 

Fra modarbejder til medarbejder:

Hvis bare medarbejderne eller holdkammeraterne gjorde tingene på min måde… så!

Udfordrende, besværlige eller måske ligefrem irriterende holdkammerater er dagligdagen for os allesammen, i de teams vi er en del af. Forskelligheden er en præmis for teamet, men vi bestemmer selv og har altid mulighed for at gøre en ”modarbejder til en medarbejder”, der bidrager til teamets succes.

Med afsæt i teoretisk og praktisk erfaring med at få forskellighederne i teamet til at levere præstationer i topklasse, serveres et humørfyldt og inspirerende oplæg, der bidrager til udvikling af teamet og at flere ”modarbejdere bliver til medarbejdere”.

 

Jagten på den perfekte præstation

Vinderen har altid ret…!

I topsport evalueres vi knivskarpt på vores evne til at levere resultater. Forudsætningen er en dagligdag med et kontinuerligt fokus på de præstationer, medarbejderne og teamet leverer. Selv flotte sejre giver anledning til at undersøge og interessere sig for det, der virker.

Målet er, at alle skal gøre mere af det, som vi gør allerbedst. Med denne tilgang afstemmes og trænes organisationen i detaljen og i at udvikle de indsatser og den adfærd, som giver toppræstationer, og som skaber en langtidsholdbar vinderkultur.

Erfaringen er at resultaterne følger med – med mindre teamet forstyrres af faktorer, vi ikke kan påvirke og styre. Jagten på den perfekte præstation leverer tankevækkende og indsigtsfuld inspiration til arbejdet med at opnå de bedste resultater.

Der bliver landskampsstemning og refleksioner i topklasse. Glæd dig!

 

Uanset teamets udfordring eller størrelse, er der masser af inspiration at hente i Peter Bredsforff-Larsen’s veloplagte indspark.

Peter Bredsdorff-Larsen kan end-videre fungere som mødeleder på kurser over flere dage – med fokus på udvikling – hør nærmere.

Teknik: Flipover, projektor, en PC samt
lærred – medbringer selv USB-stik.

 

 

INFO-BOX

 

Peter har som cheftræner og assisterende landstræner været en del af flere teams, der har vundet nationale og internationale mesterskaber.

Som assisterende landstræner for herrelandsholdet i perioden fra 2005 til 2015, var Peter bl.a. med til at vinde Europamesterskabet i 2008 og 2012. Perioden bød også på store oplevelser og medaljer ved verdensmesterskaber og deltagelse ved OL i Bejiing 2008 og London i 2012.

Som cheftræner har Peter vundet medaljer med 3 forskellige klubhold og er netop nu i gang med sin anden sæson i Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

Uden for håndboldbanen har Peter Bredsdorff-Larsen netop afsluttet en Master i Organisatorisk Coaching og Læring på Ålborg Universitet og har som leder i erhvervslivet og som selvstændig konsulent designet og afviklet større og mindre udviklingsforløb for medarbejdere og teams.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 1. august 2017 / Foredragsholder, Nyheder, Nyhedsindslag
Tags: , , ,