Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen - foredrag - e-ntertainment.dk

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen

Det unikke makkerskab Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen – et foredrag om samarbejde, motivation og vindermentalitet

Professionelle badmintonspillere og foredragsholdere, OL-sølvvindende double-par. Holder foredrag om samarbejde, motivation og vindermentalitet.

Danmarks bedste kvindelige badmintonspillere er blandt verdens allerbedste doublepar. Med afsæt i deres bog “Det unikke makkerskab”, fortæller de i deres inspirerende foredrag, om hvordan de har fået deres parforhold både på og udenfor banen til at fungere så godt og drager paralleller til samarbejde, strategi og arbejdsglæde i foreninger, organisationer og virksomheder.

Det OL-sølvvindende double-par  har i årevis dannet par på badmintonbanen, men det var først i efteråret 2017, at det vindende danske sportspar offentliggjorde, at de også danner par privat. I 2017 udkom også deres meget personlige bog om netop det at være kærester, arbejde sammen og dyrke sport på eliteniveau.

Kamilla Rytter Juhl (født 1983) i Skagen spiller til daglig badminton i Skovshoved Badminton Klub og studerer Sport Management. Christinna Pedersen (født 1986) i Aalborg spiller også i Skovshoved Badminton Klub og er uddannet lærer. De har spillet sammen siden 2010, og var allerede fra begyndelsen af deres makkerskab en fast del af verdenstoppen.  Som doublepar har de vundet OL sølv i Rio i 2016, og senest vundet All-England turneringen i 2018.

Et Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen foredrag er altid i afslappet stemning. Med deres dynamik, dialog og humor gør de foredraget spændende for alle og er gode til at få deres publikum med undervejs.

Kontakt os for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

E-ntertainment.dk / 16. januar 2019 / Foredragsholder, Nyheder, Nyhedsindslag
Tags: , , , ,