Karen-Marie Lillelund

Karen-Marie Lillelund - humoristisk foredrag - foredragsholder - E-ntertainment.dk

Karen-Marie Lillelund og i hendes foredrag er der fulgt fokus på humor, som et værktøj til arbejdsglæde!

Karen-Marie Lillelund mener at humoren er en yderst eftertragtet egenskab at besidde. Arbejdspladserne ønsker sig kolleger med god humor, generel humor, kæresten skal have god humor og det gør da bestemt heller ikke noget, hvis kasseassistenten eller kioskmanden har et humoristisk overskud på kontoen. Men hvad hjælper det, hvis vi mennesker blot nøjes med at ønske os humor omkring os? I dette foredrag zoomer Karen-Marie Lillelund ind på emnet, at ikke kan ændre andres adfærd – kun vores egen!

I foredraget giver hun mange gode redskaber til, hvor vi som mennesker kan begynde i det nære miljø – på jobbet, i parforholdet og hos os selv. Det humoristiske overskud starter kun ét sted – hos os selv.

I samfundet, er det en ganske udbredt misforståelse, at nogle mennesker mangler humoristisk sans – alle har den! Det handler om, at træne den. Allerede fra barndommen, har nogle fået humoren ind under huden og netop de har selvfølgelig en fordel. Dette ligesom mennesker, som har gode motionsvaner allerede i en ung alder, har mere tilbøjelighed til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Men… Det er aldrig for sent at komme i gang.

Heller ikke når det kommer til humoren. Vejen til munterhed og humor i hverdagen er mange og forskellige – alt efter personlighed vil det være lettere end for andre. Dog er én ting helt sikkert – der er en humoristisk vej for os alle!

Det gælder blot om at finde vejen.

Book Karen-Marie Lillelund til et spændende foredrag om humor.

Karen-Marie holder også foredragene på engelsk og indholdet kan naturligvis tilrettes, så det passer til en international gruppe. 
Og hvis I har specielle ønsker eller bare helt almindelige spørgsmål, så ring trygt og få en snak

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 12. august 2019 / Foredragsholder