Soulaima Gourani

soulaima gourani

 

Som anerkendt erhvervskvinde er Soulaima Gourani i 2012 blevet udnævnt som Young Global Leader under World Economic Forum. Tidligere er hun blevet tildelt priser som den eftertragtede Rising Star og Talent 2004 af Berlingske Nyhedsmagasin i 2004. Hun har skabt sin karriere gennem ansættelser i multinationale selskaber såsom Hewlett-Packard og A.P. Møller Maersk Gruppen. Her har hun akkumuleret forretnings- og salgskompetencer gennem betydeligt linjeansvar for salg, budgetter og personale.

Soulaima er kåret som ”Danmarks bedste foredragsholder” inden for Trends og Tendenser i 2010.

Soulaima arbejder som foredragsholder og sparringspartner for nogle af landets største virksomheder og ledergrupper som hun hjælper med forretningsudvikling på højt plan. Derudover er hun eksklusiv rådgiver for nogle af Skandinaviens mest krævende og ambitiøse ledere, og disse hjælper hun gennem komplekse, faglige og personlige udfordringer.

Soulaima Gourani har en Master of Business Administration fra Copenhagen Business School, hvor hun nu underviser i Supply Chain Management på HD-studiet, og hun er herudover aktiv som meget efterspurgt foredragsholder.

Gourani udgav bogen Tag magten over din karriere i 2010, Politikens Forlag, og denne fokuserede på, hvordan man kan tage magten over sit eget arbejdsliv.

Ved et foredrag får I ny viden og konkrete værktøjer til, hvordan I udvikler virksomheden, opbygger strategiske netværk samt styrker virksomhedens image, ordretilgang, medarbejdere, talenter, kundeloyalitet og partner-attraktivitet. I bliver præsenteret for den nyeste viden og forskning på området i kombination med Soulaima Gouranis skarpe og interessante erfaringer og holdninger, som hun har erfaret sig gennem sin karriere i blandt andet Hewlett-Packard, A.P. Møller Maersk og som rådgiver for en række af Danmarks største virksomheder.  Soulaima holder foredrag for en bred palet af både Danske og internationale virksomheder, små som store og inden for mange forskellige brancher.

Foredrag tilbydes inden for temaerne ledelsestrategikarriere- og medarbejder-udviklingsamt netværking. Under foredraget inddrager Soulaima publikum i en åben dialog og diskussion af virksomhedsspecifikke og personlige erfaringer. Et foredrag varer typisk mellem 30 min til 75 min, men kan også struktureres som en workshop, hvilket varer op til 3 timer. En workshop er en kombination af foredrag og en række øvelser, hvor der arbejdes med dagens emne i praksis.

 

Oplev en foredragsholder, der byder på engagement og underholdning. Publikum får en konkret værkstøjskasse med hjem, der gør det muligt at implementere det lærte.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 12. februar 2017 / Foredragsholder