Lene Gammelgaard

Lene Gammelgaard – FORANDRINGSVILLIGHED

Lene Gammelgaard - Foredragsholder - E-ntertainment 

LENE GAMMELGAARD – Foredragsholder, coach, jurist, journalist, psykoterapeut, forfatter og bjergbestiger

Lene Gammelgaard – Forandring vækker frygt. Vanens magt er stor, for det er mindst energikrævende at fortsætte med at agerer som vi plejer.

Lene Gammelgaard – For at nå et nyt sted hen – klare sig godt igennem krisetider – eller ændre attitude i relation til en situation vi har svært ved at ændre på, er den afgørende drivkraft, at vi har motivationen og modet til at sætte os nye mål. – Og at vi investerer, indtil vi har opnået det ønskede.

Der er adskillige ydre og indre faktorer, der kan forhindre missionen, men for at nå andre resultater end dem vi allerede kender, er vi tvunget til at handle anderledes og til at forandre os.

De mennesker og organisationer, der når deres mål, lader sig ikke slå ud af vanskeligheder. Modgang er for dem derimod en spændende mulighed og chance.

Den indstilling kan læres gennem træning.

Når hun taler om at nå et tilsyneladende uopnåeligt mål, ved hun hvad hun taler om – både i teorien og i praksis. Med sin solide teoretiske ballast – kombineret med egne præstationer – er hun blandt de ypperste indenfor personale- og organisationsudvikling. Hun besidder samtidig evnen til at begejstre sine tilhørere på en sådan måde, at alle får lyst til omgående at skabe nye visioner og sætte sig nye mål.

Lene Gammelgaard målretter sine foredrag efter målgruppens behov.

Varighed: 1 time

Teknik: Efter aftale

 

Læs også om Lene Gammelgaards andet foredrag: Forandringsledelse

LENE GAMMELGAARD – INFO-BOX:

Hun har arbejdet som virksomhedskonsulent og managementudvikler i 15 lande og hun har holdt flere end 800 foredrag.

Lene Gammelgaard Consult, tæller i dag en række af de største internationale, tyske og danske firmaer blandt sine kunder. Her rådgiver og coacher Lene bl.a. i udvikling af menneskers potentiale og i udvikling af virksomheders strategier og visioner.

I 1996 var hun første nordiske kvinde på Mount Everest – og siden har hun planlagt og gennemført diverse bjergbestigningsekspeditioner for en række af sine samarbejdspartnere.

Lene har endvidere udgivet en række bøger om vjergbestigning, som tilsammen har solgt over 500.000 eksemplarer.

Senest har Lene Gammelgaard i 2006 adopteret et barn fra Nepal.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hendes foredrag.

Admin / 18. december 2017 / Foredragsholder