Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup - kommentator - foredrag - ordstyrer - e-ntertainment.dk

Henrik Qvortrup

Tidligere politisk redaktør på TV2, og tidligere chefredaktør for Se & Hør, spindoktor samt politisk kommentator

Henrik Qvortrup, født 1963, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Han har været politisk reporter på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet. Tidligere medlem af chefredaktionen på B.T. Spindoktor for Anders Fogh Rasmussen. I næsten syv år chefredaktør på SE og HØR. I dag politisk redaktør på TV2.
Henrik Qvortrup er medforfatter til flere bøger – herunder en omstridt biografi om tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

Han har undervist på Københavns Universitet i politisk kommunikation og er censor ved Danmarks Journalisthøjskole. Henrik Qvortrup er en hyppigt anvendt kommentator i såvel dagblade som på radio og TV. Samtidig har han været fast paneldeltager i TV-udsendelsen “Jersild og Spin”. Han er ydermere en meget anvendt og efterspurgt foredragsholder.

Henrik Qvortrup holder foredrag både om sig selv og sin karriere – men også om den politiske situation, om kommunikation og om spin. Men han er også en kompetent og kontant ordstyrer.

Dansk politik – her og nu

  • Få en kompetent analyse af den politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet.

Kommunikation og gennemslagskraft

  • Om betydningen af at kalde en spade for en spade.

Spin

  • Hvem bestemmer på Christiansborg. Er det politikerne? Journalisterne? Vælgerne? Eller spindoktorerne?

Fra spindoktor til sladderkonge – og tilbage til dansk politik.

  • Et underholdende foredrag om nogle markante jobskift inden for journalistikken. En tour de force gennem politik, sladder, kongehus og kontant journalistik.

Admin / 27. januar 2019 / Foredragsholder, Konferencie og ordstyrer