Casper Christensen

Casper Christensen - E-ntertainment.dk

 Casper Christensen kan i nogen grad påtage sig æren for, at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på stand-up at han besluttede sig for at blive komiker. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper. Casper var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme, der tog fat på den i Danmark stort set ukendt stand-up genre.

Caspers grænseoverskridende humor stod bag radio-satire showet “Tæskeholdet” fra 1996, hvor Casper sammen med Jan Gintberg, Mads Vangsø  og Søren Søndergård stod bag forrygende påfund hver fredag. Casper er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget tv-billedet. Fra ”Husk lige Tandbørsten” over den legendariske ”Mandrilaftalen” til ”Langt fra Las Vegas”. For slet ikke at ikke at tale om Danmarks bedste sitcom nogensinde ”KLOVN”.

Bonus: Casper Christensen har som den energiske, overraskende og superprofessionelle konferencier haft en lang række opgaver og ingen kan som han formå at gøre ethvert arrangement – stort som småt – helt uforglemmeligt. Vi nævner i flæng ”Danish Music Awards 2001”, ”Zulu Awards 2002” og 2003. Desuden ”Zulu Royal” både 2003 og 2004.

Casper har været vært på utallige tv-programmer i 2006 bl.a. “Deal no Deal”, “Grib mikrofonen” og “Ni ud af ti”. Casper medvirker desuden i Lars Von Triers nye komedie spillefilm ”Direktøren for det hele” der fik premiere i december 2006.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 24. januar 2012 / Stand-Up