CC & Lee

 

 Søstrene CC & Lee er klar til at give publikum en forrygende oplevelse med deres eget band!
CC & Lee har i kraft af mere end 1.000 koncerter i Danmark de sidste otte år sikret sig en uvurderlig musikalsk erfaring. Bl.a. har de optrådt ved arrangementer med navne som Aqua, Smokie og Brødrene Olsen.

CC & Lee har taget både publikum og de danske medier med storm med deres forrygende performance. Eksempelvis var Ekstra Bladets anmelder ikke i tvivl efter at have overværet et af pigernes shows. ?Det går rent ind?, skrev han.

Nu satser CC & Lee på deres eget band og et repertoire af både egne numre og coverversioner. De er leveringsdygtige i et show fyldt med artisteri og god musik og et orkester som ved, hvordan man lokker publikum på dansegulvet ? og får dem til at blive der!

 

De to søstre har erfaring med alle typer arrangementer, lige fra bryllupper og firmafester over festivaler og til store TV-arrangementer. Og CC & Lees nye show passer naturligvis også til enhver lejlighed.

CC & Lee kann også tage du med et Abba Show som et festligt indslag, eller som et 40 min. sæt under deres optræden til diner og dans.

Admin / 26. januar 2012 / Band