CC & Lee

CC & Lee - E-ntertainment.dk

 Søstrene CC & Lee er klar til at give publikum en forrygende oplevelse med deres eget band!
De har i kraft af mere end 1.000 koncerter i Danmark de sidste otte år sikret sig en uvurderlig musikalsk erfaring. Bl.a. har de optrådt ved arrangementer med navne som Aqua, Smokie og Brødrene Olsen.

CC & Lee har taget både publikum og de danske medier med storm med deres forrygende performance. Eksempelvis var Ekstra Bladets anmelder ikke i tvivl efter at have overværet et af pigernes shows. ?Det går rent ind?, skrev han.

Nu satser de på deres eget band og et repertoire af både egne numre og coverversioner. De er leveringsdygtige i et show fyldt med artisteri og god musik og et orkester som ved, hvordan man lokker publikum på dansegulvet ? og får dem til at blive der!

De to søstre har erfaring med alle typer arrangementer, lige fra bryllupper og firmafester over festivaler og til store TV-arrangementer. Og deres nye show passer naturligvis også til enhver lejlighed.

De kan også tage du med et Abba Show som et festligt indslag, eller som et 40 min. sæt under deres optræden til diner og dans.

Admin / 26. januar 2012 / Band