Chris Macdonald

chris macdonald

Top-motivator, inspirator og foredragsholder 

Chris MacDonald er ikke uden grund efterspurgt over hele landet. Han scorer igen og igen topkarakterer for sine foredrag, hvor han griber og inspirerer sine tilhørere. Få en oplevelse ud over det sædvanlige – her er humor og inspiration i højsædet!

Chris MacDonald har vundet prisen som årets motivator 2008, årets motivator 2009, Danmarks bedste foredragsholder indenfor sundhed og humor samt som årets underviser i personlig udvikling i 2010.

Chris har boet i Danmark i en lang række år, men han kommer oprindeligt fra USA.

Med en baggrund indenfor træningsfysiologi, ernæring og sportspsykologi, bl.a. fra Københavns Universitet – og som skaber af koncepterne “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance”, er Chris MacDonald blevet forgangsmand indenfor den sunde og aktive livsstil.

Han skriver løbende for Berlingske Media – herunder Berlingske, BT og Løb nu.

Chris MacDonald er blevet kendt i Danmark, Skandinavien og internationalt for sine meget inspirerende seminarer om sund livsstil, motivation og målsætning.

Ligeledes er Chris MacDonald kendt fra tv-programmerne: ”Chris på chokoladefabrikken”, ”Chris på skolebænken”, ”Chris på vægten” samt “By på skrump”, hvor han hjalp Ebeltoft med at tabe sammenlagt flere tons.

Chris MacDonald har selv en baggrund som elite-atlet, bl.a. som roer på det amerikanske landshold og som sølvmedaljevinder i det, der er blevet kåret som ’verdens hårdeste sportsbegivenhed’, det 5000 km. lange non-stop cykelløb tværs over det amerikanske kontinent, Race Across America.

Ingen ko på isen? Fra træls til trivsel… Eller…?

 • Her får I et foredrag om planetens mest besynderlige væsen, nemlig Sapiens og den interessante kurs vi er på. Hvad skal der skal til for at vi trives. Hvordan motiveres vi og holder ved vores drivkraft. Centrum i det hele er social samhørighed og energy.
 • Chris MacDonald tager jer med på en omfattende rejse og bag om videnskaben om mennesket. Her bliver I præsenteret for Chris MacDonalds’ velværeteori og ”performance”-model, der er udviklet med rødder i menneskets biologi, psykologi, fysiologi og sociologi.

 

Skræddersyet foredrag

 • I dette foredrag tager Chris fuldt ud udgangspunkt i jeres ønsker til indholdet og drejning indenfor nedenstående kategorier.
 • Motivation
 • Attitude
 • Trivsel 
 • Energy Management og Enhancement 
 • Sundhed
 • Hvordan får I et skræddersyet foredrag? I fortæller os, hvilke ønsker I har til indholdet, og hvad I gerne vil have med hjem fra foredraget. Fra jer skal vi desuden have viden om jeres virke, jeres situation og jeres eventuelle udfordringer og jeres formål med foredraget.
 • Som udgangspunkt har foredraget en varighed på 2 x 45 min. + 15. Min. Pause. Foredraget kan evt. afkortes og tilpasses et program for dagen.

Sundhed i et bredt perspektiv

 • Chris MacDonald præsenterer i dette foredrag de seneste resultater og forskning indenfor sundhed – fra motivation, fysisk aktivitet, søvn, stress til kost – serveret med masser af humor.
 • I dag foregår alt i et hæsblæsende tempo og livet leves i overhalingsbanen. Vi skal nå mere og mere i løbet af en enkelt dag, og kravene til vores engagement og indsats på arbejdet og i fritiden bliver større og større. Det eneste, der ikke ændrer sig er, at der stadig kun er 24 timer i døgnet.
 • Det er en verden, som bliver svær at stoppe og kun meget få mennesker formår at trække i håndbremsen og trække ud i nødsporet – bare en gang i mellem. Derfor bliver det afgørende at installere en opdateret servicepakke og iklæde sig det rette sikkerhedsudstyr. Et sikkerhedsudstyr, hvor søvn, motion, kost og stress-balance er grundstenene, som i høj grad reguleres af mentale mekanismer.
 • Chris MacDonald kombinerer erfaringerne fra tv-projektet U-TURN og videnskabelig viden i dette medrivende foredrag, hvor han opdaterer det sikkerhedsudstyr, som vi alle har brug for. Med det formål at fungere bedst muligt i en verden, som for evigt er trådt ind i livets overhalingsbane.
 • I dette tankevækkende og underholdende foredrag vil Chris MacDonald motivere og inspirere, så alle går derfra med modet til at tage det første skridt mod et sundere og bedre liv. Det er ikke let eller overstået på 10 dage, men det er det hele værd!

Mentalitet og motivation

 • For at opnå synergi mellem krop og sind skal der træffes gode valg, men det kræver den rette mentale indstilling og motivation.
 • Men motivationen går op og ned som en sinuskurve, og derfor har du brug for andre redskaber til at understøtte den. Med udgangspunkt i den videnskabelige litteratur giver Chris MacDonald dig indsigt og værktøjer til bedre at forstå og styrke dit mindset, din motivation og din viljestyrke.
 • I dette foredrag inddrager Chris MacDonald sine egne erfaringer, læring og sjove oplevelser i forbindelse med Race Across America, verdens hårdeste sportsbegivenhed.
 • Et cykelløb tværs over USA på i alt 5000 km. Chris MacDonald blev kåret til “Rookie of the Year” og endte på en flot andenplads. En rangering som måske lærte Chris MacDonald mere end det at stå øverst på sejrsskamlen.
 • Vi er alle hele tiden under udvikling bevidst eller ubevidst, og det er muligt for alle at ændre sine vaner og derigennem opnå øget livskvalitet og forbedret sundhed, uanset om det er en lille eller en større ændring. Det hele starter fra nakken og op.
 • Oplev et super motiverende, yderst inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald.

 

Livskvalitet, trivsel og drivkraft

 • “Nothing motivates more than feeling good, but not everything that feels good is good for us in the long run” – et fantastisk citat af Chris MacDonald, som skaber rammen for dette tankevækkende og inspirerende foredrag med udgangspunkt i videnskaben.
 • Hvad er livskvalitet, trivsel og drivkraft? Og hvordan forener man de elementer for at skabe ”high performance” på jobbet og privat?
 • For at trives skal vi også hjælpe andre med at trives. Hvordan bliver man den gode kollega og derigennem opnår en øget arbejdsglæde? Ofte føler man, at man ikke har overskud til at være en god kollega, en god partner, en god forælder eller en god ven, men faktisk er det lige omvendt.
 • At give andre folk livskvalitet igennem respekt, opmuntring og tilgivelse, at være der for dem og at være med til at øge deres trivsel og glæde giver energi. Hvordan får vi startet den gode spiral for os selv – og så med den ”bivirkning”, at vi samtidig glæder dem omkring os?
 • Chris MacDonald tager dig med på en omfattende rejse og tager dig bag om videnskaben. Her bliver du præsenteret for Chris MacDonalds velværeteori og ”performance”-model, som er udviklet med rødder i menneskets biologi, psykologi, fysiologi og sociologi.
 • Derudover udforsker Chris MacDonald den tætte relation mellem livskvalitet, drivkraft, trivsel og ”high performance” som forenes af én ubestridelig faktor: ”The Power of Attitude”. Det perfekte liv findes ikke, men Chris MacDonald giver dig inspiration til, hvordan du kan lære at nyde hverdagen.

 

The power of Attitude

 • Der er mange ting vi ikke kan kontrollere i vores liv, men i de fleste tilfælde og med den rigtige støtte kan vi lære at opbygge et acceptabelt niveau af kontrol, herunder en af de største ressourcer vi har som mennesker, nemlig vores attitude.
 • I dette provokerende og inspirerende foredrag vil Chris MacDonald præsenterer sit syn på ”The power of Attitude”, hvad attitude er, og hvilke faktorer der spiller en væsentlig rolle i hvor succesfulde vi er til at håndtere de situationer som vi alle kommer ud for, med vores egen og andres attitude.
 • Hvad er attitude og hvilke faktorer spiller en væsentlig rolle i forhold til hvor succesfulde vi er til at håndtere de situationer. som vi alle kommer ud for – med vores egen og andres attitude.
Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

Admin / 17. marts 2015 / Foredragsholder