Christian Jungersen

Christian Jungersen

“Du forsvinder” er solgt til udgivelse i fem lande – herunder USA
Også i udlandet får boglæsere nu mulighed for at fordybe sig i forfatteren Christian Jungersens djævelske og filosofiske kærlighedsroman Du forsvinder. Romanen er nemlig solgt til udgivelse i indtil videre Tyskland, Frankrig, Holland, Norge og USA. I USA udkommer Du forsvinder på Nan A. Talese/Doubleday – det ansete imprint i Doubleday-koncernen. Nan A. Talese/Doubleday er ledet af og har navn efter en af USAs mest kendte redaktører, Nan A. Talese, som også er senior vice president i Doubleday. Hun bliver den personlige redaktør på Du forsvinder. Herhjemme er Du forsvinder, der er Christian Jungersens tredje roman, på vej i 6. oplag og runder derved et samlet trykoplag på 45.000 eksemplarer. Du forsvinder har siden udgivelsen i marts 2012 stort set uafbrudt ligget på de danske bestsellerlister.

Christian Jungersens roman ‘Undtagelsen’ om fire kvinder på et kontor er blevet en dansk nyklassiker, efter at den lå på bestsellerlisten i halvandet år, og Berlingske Tidendes læsere i 2010 kårede den som den bedste danske roman i 10 år. I marts 2012 udkom så – efter næsten otte års venten – Jungersens tredje roman, ‘Du forsvinder’ om et ægtepar, hvor manden forandrer personlighed efter en hjerneskade.

‘Du forsvinder’ har ligget på bestsellerlisten hver uge siden den udkom. Den er spændende som en krimi, samtidig med at den rummer store filosofiske dybder, for er noget menneske andet og mere end sin hjerne? Hvis vores personlighed og alle vores valg afgøres af hjernens kemi, hvordan kan vi så være ansvarlige for vores handlinger?

Christian Jungersen er en erfaren foredragsholder, som altid leverer et foredrag, der både er underholdende og giver stof til eftertanke.

Han fortæller og svarer på spørgsmål om alle sine tre romaner, om sin arbejdsproces, vejen til at blive forfatter og om livet som international bestsellerforfatter med udgivelser i 18 lande.

E-ntertainment.dk / 12. juli 2015 / Foredragsholder, Nyheder, Nyhedsindslag