Collage

 

Et band ud over det sædvanlige!

Collage er en trio, som er kendt for sin alsidighed. Deres underholdningsmusik er i absolut særklasse og repertoiret spænder vidt: Fra ballader over film-og operettemusik til rockklassikere og country. Dansemusikken er nok den, som Collage er bedst kendt for, og den spænder lige så bredt som underholdningsmusikken.

Hele spekteret:
Alt er gennemarbejdet – lige fra vokal til instrumentering – og alle stilarter har den rigtige sound! Ud over at mestre vokalsiden, spiller alle 3 medlemmer på flere instrumenter. Det gør de så godt at mange gennem tiden har troet at deres livemusik var playback.
Deres swingende Mills Brothers medley, Dire Straits, Boy Zone, musik fra den danske rockscene eller fejende 60ér musik, er eksempler på deres alsidighed og talent.

Collage, med hjemsted i Viborg, blev dannet i marts 1984, og de hører i dag til blandt eliten af danske orkestre. Orkesteret består af: Ib Slavensky, vokal, guitarer, bas og mundharpe. Claus Hostrup Hansen, vokal, keyboards, guitar og Benny Ruhe, vokal, trommer, percussion, akustisk guitar.

skrivende stund spiller trioen med stor succes rundt om i landet både som trio og kvartet. Et af jobbene var på landets fineste adresse, nemlig Hotel D´Angleterre på Kgs.Nytorv i København.

Referencer: 
Collage` referenceliste er meget lang, men blandt kunderne er. Finansforbundet, WHO, Politiet, Hærvejsmarch, Nyborg Strand, Golf Hotel Viborg, Sun air/British airways, Div. pengeinstitutter, DGI etc. etc.
Specielle opgaver kan nævnes: Åbning af hotel i Østtyskland, Flyvebåd i Kbh., Flyhangar, Ridestævne i Bernstorffparken, Kbh., Svimmingpoolparty etc. etc.

Admin / 26. januar 2012 / Band