Cover Supply

Cover supply

Cover Supply 

Cover Supply, er et energisk band som forstår at fyre den af i et inferno af fantastisk musik. Fordelt på 80er, 90er og nutidens musik.
Vi havde fornøjelsen af, at have dem til at spille til vores store 180 mands julefest. Vores medarbejdere er i aldersgruppen 20-60 år og reaktionerne var fra alle sider,
”Hvor er de fra og hvorfor har man ikke hørt dem før” 
Det var en helt igennem gennemført musikalsk rejse hele aftenen igennem. For her har vi med et band at gøre, som virkelig forstår at kunne spille og synge igennem.
Fra start til slut i opgaven er de yderst professionelle, lige fra sammensætningen af aftens spillede numre, til de er færdige på selve aften.
Vi takker for en fantastisk aften og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Det var en skøn oplevelse, som tåler gentagelse

Mange hilsner
Festudvalget på KIMS A/S i Søndersø

 

5 hurtige:

– Er din garanti for den vellykkede fest – hver gang!

– Er kun hits!

– Er det nye top-professionelle alternativ – både til firmaer, institutioner og private fester!

– Siger at ingen fest er for stor – ingen fest er for lille, alle skal have den fede oplevelse!

– Er unge blændende sangerinder og garvede musikere der leverer hver gang!

 

Cover Supply spiller musik fra følgende kunstnere:

Maroon 5 – Aqua – Christina Aquilera – George Michael – Boney M – Cool & The Gang – Pink – Sanne – Weather Girls – Earth, Wind & Fire – Lisa Stansfield – Fallulah – Kate Bush – Medina – Thomas Helmig – Katrina & The Waves – Michael Jackson – Leonard Cohen – Matt Bianco – Spice Girls – Roxette – Aura – Sophie Ellis-Baxtor … og mange andre!

Admin / 13. marts 2016 / Band