Dorte Fals

Dorte Fals

Dorte Fals er et kendt tv-ansigt og har samtidig stor erfaring som ordstyrer, moderator og konferencier ved både større og mindre arrangementer.

De seneste har Dorte Fals med sikker hånd styret Magasinet PENGE på DR1 – et program i DRs Nyhedstime med mange hundrede tusinde seere. Før PENGE har hun været vært på DR2’s berømte TemaLørdage og styret seerne igennem en meget bred vifte af emner – lige fra fødsler og arv, Gospel, øl og digteren Benny Andersen til maraton-løb. Og hun går ikke af vejen for en udfordring: Hun har gennemført Dorte Fals New York City Marathon på vegne af DR med et videokamera i løbebæltet for på egen krop at skildre, hvordan en motionist træner op til – og ikke mindst gennemfører en så voldsom, fysisk præstation.

Dorte Fals er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og tog umiddelbart der efter den journalistiske efteruddannelse på Danmarks Journalisthøjskole. Hun har i dag mere end 25 års erfaring som journalist med tv som det helt dominerende medie – både som tilrettelægger, chef og vært.

Hun har bl.a. modtaget Lloyds Prisen for sin evne til at formidle svært tilgængeligt stof på en let forståelig måde.

Dorte Fals har bred erfaring som ordstyrer, moderator og konferencier – i de seneste år for blandt andre:
– Kommunernes Landsforening
– Consortium for Global Talent
– KAB
– Region Midt Vest
– Udvikling Fyn
– Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjælland

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 2. august 2017 / Konferencie og ordstyrer