Gordon Kennedy

 Gordon Kennedy - E-ntertainment.dk

GORDON KENNEDY

Skuespiller, tekstforfatter og konferencier

Gordon har fået utallige mennesker til at grine, siden han i 1992 debuterede som stand-up komiker. I starten på de små scener i Århus og omegn. Men han fik for alvor fat i publikum, da han med makkeren Timm Vladimir tog plads i studiet på DR´s populære ungdomsprogram “Transit”.  Her var de to ophavsmænd til utallige godnathistorier, og udtrykket; “der var den – fedt!” hærgede hele landet. Danskerne tog i den grad Gordon til sig, at han knap fik tid til at pleje den teaterkarriere, han som nyuddannet skuespiller havde regnet med skulle være hans levevej. 

Succesen med Timm & Gordon gav de to både filmroller, landsturneer og CD-debut, både som fortællere af “godnat-historier” og som den hippe, rapkæftede og skosværtefarvede duo T `N G.

 

Gordon er blevet en meget efterspurgt mand, både som komiker og konferencier, hvor han benytter sig af den sikkerhed, det giver at være professionel skuespiller.

Og Gordons rutine og komiske talent skaffede ham ind som yngste medlem af holdet bag Cirkusrevyen 1997. Gordon Kennedy blev i 2007 kåret som årets Revy-Kunstner

 

Sammen med makkeren Timm har Gordon været vært på programmerne Vladimir & Kennedy, Tab og Vind, Jagten på Sandheden samt sommerprogrammer på DR-TV. Han har også været vært på TV-programmet ”Den Sjette Sans”.

I foråret 2008 medvirkede Gordon Kennedy som Dynamit Harry i musicalen “Olsen Banden”. Og i sommeren 2008 i den anmelder- og af publikum højt roste REVY på Det Kongelige Teater, “Lidt sjov mens med isen smelter”.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger om Gordon Kennedy

Admin / 23. januar 2012 / Entertainer